Luke 13

Noen ganger er et faktisk arrangement for bra til å ikke bli brukt i adventsquizsammenheng. Staten bruker som kjent midler på det meste, så hvorfor ikke også på dette som vi i dag skal fram til. Formålet er nok dypest sett omstilling, modernisering og effektivisering – og det er til og med tradisjon! Men anagramatisk (og for alt sekretariatet veit også i realiteten) er det vi skal til i dagens luke erfaringsvis lunsjmøte.

 

Hvilket arrangement?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:07) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

13 tanker om “Luke 13

  1. Regionrevolusjonen mener at flere av lagets deltakere burde delta på Difis Førjulsgevinstseminar siden deltakelse i Adventsquiz ikke bidrar til effektivtiviseringen av arbeidet i staten.

  2. Leskur Leikekarane følger jo med i tiden og forventer effektivitet, og vi synes det er veldig dumt med krig og fred og sånn. Men i disse adventstider er det én ting vi tenker mye på, og det er å hente ut førjulseffektiviseringsgevinster i offentlig sektor gjennom elektronisk databehandling. Vår favorittetat og hovedsponsor, Difi, ønsker også å få frem at arbeidet med gevinstrealisering er svært sentralt både for statlige virksomheter og kommuner, og at det er gjennomgående synergier å hente på å dele metoder og erfaringer på tvers.

    Håper vi treffes på Difi sitt tradisjonsrike Førjulsgevinstseminar 19. desember #perfavore #edbre

  3. Barn skirænn, dette tok ikke mer enn en drøy halvdags grubling/ bokstavknusing. Årets versjon av Førjulsgevinstseminar- i regi av Difi

  4. Da mener Svadamene at svaret er Førjulsgevinstseminar – et visstnok tradisjonsrikt gevinstseminar arrangert av Difi – Direktoratet for forvaltning og IKT

  5. De som egentlig vant svarer med en noe påtatt selvtillit at svaret er «julens fingermatsørvis», også kjent som Stortingets julelunsj og dens omstridte modernisering i form av overgang fra tradisjonell julemat til en stående tapasbuffét.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s