Luke 15

I dag skal det tilsynelatende handle om tall, men det kan vise seg å først og fremst være mer historisk-litterært.

På side 555 står det om 1940, men det var nok et par tiår for tidlig for en slik gave bestående av nøkkeltallene 29 og 38. For tross sitt navn er dette produktet ikke fullt så tilårskomment.

 

Hvilket fluidum(!) er det snakk om?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:00) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

20 tanker om “Luke 15

 1. Gammel dansk bitterdram med sine 29ingredienser og 38% alkoholinnhold er den å betrakte som en vidunderlig medisin, dram og nytelsesmiddel selv om det smaker jævlig

 2. Gammel Dansk inneheld 29 ulike urtar og 38 % alkohol, men kom ikkje på marknaden før i 1964, så i 1940 kunne ikkje kapteinar gi flasker med dette i gåve korkje til skogsmatrosar eller andre.
  – Regionrevolusjonen

 3. Akkurat som hovedpersonen håper Familien Hverdagsen at det er konjakk og ikke hostesaft.
  Konjakk er altså svaret vårt.

 4. Tror vi skal til noe vi gerne forkæler oss med til en god lunch, nemlig Gammel Dansk. Som hverken er egentlig gammel, eller nå mere dansk, for den saks skyld

 5. Halløj! Det er dejlig å være norsk i landet uten konsonanter. Ikke bare har de bisnissorienterte mælkemænd men de har også andre flytende varer enn mælk. Det er lørdag og tid for et lille glas Gammel Dansk på krogen.

 6. Når hestene er stallet opp for kvelden foretrekker pikene å skåle i annet fluidum og lar heller andre konsumere urtebrennevin.
  Vårt svar er Gammel dansk, 29 urter, 38 % alkohol.

 7. Når hestene er stallet opp for kvelden foretrekker pikene å skåle i annet fluidum og lar heller andre konsumere urtebrennevin.
  Vårt svar er Gammel dansk, 29 urter, 38 % alkohol.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s