Luke 23

Det er ikke alle forunt å danse seg gjennom livet, det er dagens kandidat et godt eksempel på.

Vi koster på oss et utsnitt av et kunstverk som verken i uttrykk eller navn legger skjul på kunstnerens kamp med indre demoner.

Spørsmålet er: Hva heter verket og hva heter kunstneren?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:00) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

20 tanker om “Luke 23

  1. Familien Hverdagsen mener bestemt at verket heter «Rus» og at det er Mikael Persbrandt som er kunstneren.

  2. Mikael Persbrandt beskriver seg selv som en «beruset galning … og et grenseløst menneske, en stalker, et menneske i totalt forfall.» Vi Leskur Leikekarane kan relatere til dette, og synes det er ekstra fint at han klarer å kommunisere disse aspektene gjennom maleriet «Rus», som en tid kunne bli ditt for kun 3600 kr.

  3. Mikael Persbrandt «Rus»

    Og til gårsdagens spørsmål : Med mindre man er en pedantisk pendler med småbarn og barnevogn, vil det være umulig å få med seg noe slikt. Og i hvert fall når NSB’s faktasider sier noe annet! Forvirrende for oss mossearbeidere dette altså.

  4. Mikael Persbrandt er kanskje mer kjent som skuespiller enn som maler, men dette maleriet er altså malt av ham. Verket heter Rus.

  5. «Nu börjar jag bli förbannat trött på dig din jävla likpackare. Antingen snackar du nu eller så kör jag upp ett altarljus i arslet på dig. Hur ska du ha det?»

    Gunvald Larsson, også kjent som Michael Persbrandt 💕❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s