Luke 7

I dag skal vi innom en type produkt som mer og mer forbindes med høytiden vi er på vei inn i, og etter flere år med dype innhogg i markedsandelene innen sitt segment, har de etter hvert etablert seg helt i toppsjiktet også for desembermåneden. Derfor har de like godt tatt steget videre, og i år kommet med en egen julevariant. Det vil si: Innholdet er likt den ordinære helårsvarianten slik den alltid har vært (skjønt ti gram har forsvunnet en eller annen gang på veien), men pakningen har fått innbakt en julekalender der man skal samle hjerter. Man kan dog ikke vinne kontanter.

Men hva pokker er premien(e)?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:39) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

26 tanker om “Luke 7

 1. Familien Hverdagsen svarer, men er litt usikker på hvordan grandis-folka tenker, for de skryter av 10 kule premier og 12 enda kulere premier.
  Så viser det seg at de kule og enda kulere premiene er nøkkelringer, solbriller, skitrekk og liknende med grandis-logo, og det er jo ikke noe kult, syns vi. Så 10 kule og 12 enda kulere premier vil avhenge av øynene som ser, men dette er uansett Familien Hverdagsens svar.

 2. Den som finner 10 hjerter får kule premier, og den som finner 12 hjerter får ekstra kule premier! (Grandiosa merch som nøkkelring, solbriller, skidress osv)

 3. De fleste nordmenn foretrekker harde og/eller flate pakker til jul, inklusiv innpakket papp med p-p-p-pizzakjøtt. Orkla pusher i år julegrandiosa til de tusen hjem med luker som kan vise seg å inneholde søte tegninger av røde hjerter (ikke den mer organiske typen). Hvis du får 10 hjerter vinner du kule premier og med tolv hjerter vinner du enda kulere premier. Ifølge kilder innebærer dette Grandiosa-stiliserte småpremier som nøkkelring og solbriller til skitrekk og skibriller. Hvis Leskur Leikekarane vinner skitrekket så tenker vi å sette opp skitrekket fra Store Lungegårdsvann opp til Ulriken til fri avbenyttelse for byens befolkning.

 4. Premiene er forskjellig grandiosa-effekter, for eksempel skibriller og skibag med grandiosa-logoen

 5. Her er det snakk om kule og kulere premier avhengig av hvor mange hjerter man finner. Det ryktes dog at det kan være snakk om pakker med småpremier som nøkkelring og solbriller til skitrekk og skibriller. Alt er selvsagt i Grandiosa-drakt.

 6. Litt avhengig av hvor mange julehjerter som skjuler seg bak lukene kan du vinne alt fra pakker med småpremier som nøkkelring og solbriller til skitrekk og skibriller. Alt er selvsagt i Grandiosa-drakt.

 7. Premien er eksklusive Grandiosa-premier; kule premier, enda kulere premier, ulike premier – også innenfor samme gevinstnivå. Skal vi tro ryktene er det alt fra solbriller, nøkkelring, skibag/-trekk og skibriller. Alt i Grandiosadrakt, selvfølgelig.

 8. Litt avhengig av hvor mange julehjerter som skjuler seg bak lukene kan du vinne alt fra pakker med småpremier som nøkkelring og solbriller til skitrekk og skibriller. Alt er selvsagt i Grandiosa-drakt.

 9. Skal vel til Grandis’n her, som nå fåes i julevariant m kalender, og av årsaker utenfor lunchernes fatte evne faktisk står på tusenvis av bord julaften. Premiene varierer etter hva vi forstår av antall hjerter, alt fra pakker m småpremier som nøkkelring og solbriller, til skitrekk og skibriller. Med «tidsriktig » (!!???) Grandiosa logo, 1040 reklame artikler der altså

 10. Regionrevolusjonen har funne ut dette:
  «Litt avhengig av hvor mange julehjerter som skjuler seg bak lukene kan du vinne alt fra pakker med småpremier som nøkkelring og solbriller til skitrekk og skibriller. Alt er selvsagt i Grandiosa-drakt.»
  Fleire detaljar enn det ville ikkje Orkla gi oss.

 11. I Grandiosa sin julekalender kan man vinne alt fra nøkkelringer og solbriller til skitrekk og skibriller, avhengig av hvor mange ❤ man har. 10 ❤ = kule premier 12 ❤ = enda kulere premier alt i grandiosa-logo.

 12. Norges Grandiosa, der altså.

  Men om vi blir noe klokere på hva premien(e) er, vites ikke. Virker ikke som de har helt oversikt selv. Det unders om Quizaksens sekreteriat har vært manusforfattere for informasjon om premie(r):

  Premiens innhold

  Ulike gevinstnivåer gir ulike premier. Det kan også forekomme ulike gevinster innenfor samme gevinstnivå. Det er ikke mulighet for å bytte premier mot andre. Premier kan heller ikke byttes til kontanter.

 13. Trykket litt kjapt på send.

  Premiene er: t-skjorte, bygg, julekuler og skistropper. Fryser full av Grandiosa (kun julaften)

 14. Ah. Italoproduktet som utvilsomt er en italofisert oppkalling etter en Isaksens selvbilde: Grandiosa!

 15. Pizza Grandiosas julekalender har forskjellige premier avhengig av hvor mange hjerter som skjuler seg bak lukene. Alt fra småpremier som nøkkelring og solbriller til skitrekk og skibriller.

 16. De som egentlig vant angrer veldig på sitt premature svar og ønsker derfor å endre det til følgende:

  Premiene kan, avhengig av potensielt antall kardiovaskulære synboler være:
  nøkkelring, solbriller, skitrekk og skibriller prydet med Grandis-logo, noe som spås å bli sanskjonert av Norges Bunadsmafia til å bli den nye offisielle nasjonale bunaden i tråd med Harald Hårføners intensjoner om å samle Norge til ett rike.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s