Luke 9

Det er litt vrient å se det for seg, at personen vi skal til i dagens luke faktisk har vært øverste politiske leder i en by, dog verken i byen eller landet der vedkommende er født. Riktignok har det blitt tilrettelagt for hard parlamentering, men det er ikke først og fremst verbal slagkraft som springer en i hu når man tenker på denne karrieren. Så var det da heller ikke dette som først og fremst har brakt berømmelse, den mer eller mindre herostratiske sådan. Om skuespillerprestasjonene kan ikke herværende skribent mene stort, men som dommer var det vel et snev av talent å spore. Skulle vi prøve oss på noen nøkkeltall, kunne det være de helt sentrale karrieremessige ‘77 og ‘91 og de mer personlige ‘44, ‘73 og ‘76.

Hvem er det snakk om her?

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:11) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

21 tanker om “Luke 9

  1. Leskur Leikekarane har jo litt kjennskap til denne gallionsfiguren for sosialpornografi, som i enkelte deler av Ohio var mest kjent for å betale prostituerte med sjekk. Dette begrenset nok hans politiske karriere, ihvertfall inntil Donald Trump endret reglene. Vi kan helt klart stille oss bak #JerrySpringer2020 #kthxplz

  2. Familien Hverdagsen svarer rett og slett Jerry Springer, ytterligere kommentar overflødig, akkurat som selve fyren…

  3. De som egentlig vant svarer Arnold Schwarzenegger, og satser på at det holder når dommedag kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s