Luke 11

I dag skal vi til en person som er out of office som man sier, og det kan med sikkerhet hevdes å være permanent, til tross for at noen, paranormalt anlagt eller ei, nok likevel vil hevde at vedkommende fortsatt på et vis trekker i trådene.

Hvilken tidligere statsleders signatur er dette, og i hvilket land satt vedkommende?

AliBongoOndimba

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:00) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

32 tanker om “Luke 11

 1. Ja dette var en ikke ukjent signatur for Jesus Quiztus! Vår gamle venn Nestor Kirchner skal vi til i dag.

 2. Ja, hva skriver man, i sin automatiske fraværsassistent, når man parkerer tøfla? Néstor Kirchner sjekker definitivt ikke sin mail lengre, men det gjør kona, som tidligere president, numere visepresident i Argentina. Det kan selvsagt hende hun ser til mannens virke når hun beslutter små og store viktigheter. Uansett, dagens signatur tilhører Néstor Kirchner.

 3. Signaturen tilhører Néstor Kirchner (Néstor Carlos Kirchner Ostoić), president i Argentina fra 2003 til 2007.

 4. Signaturen høyrer til Néstor Kirchner, president i Argentina 2003–2007 og opphav til ideologien/rørsla kirchnerisme.

 5. Alibongo ondimba presidenten i gabon styres av sin far som var president i Gabon før han het
  El Hadj Omar Bongo Ondimba

 6. Familien Hverdagsen går for en nestor i presidentfaget, nærmere bestemt Néstor Carlos Kirchner Ostoić, tidligere president i Argentina. Han ble for øvrig etterfulgt av sin kone, Christina, men det er jo en annen historie…

 7. Og i forfjamselsen glemte Quiztus å nevne at han satt som president i Argentina. Men da var det nevnt. Amen.

 8. Svadamene surfer videre. I dag skal vi til tidligere president i Argentina, Néstor Carlos Kirchner Ostoić, som satt fra 2003 til 2007. Som en kuriositet kan vi nevne at kona tok over da han ikke tok gjenvalg.

 9. Leskur Leikekarar følger selvsagt svenske medier med samme iver som Maradona inhalerer «melis». Det siste året har svenske medier har skrevet side opp og ned om skolstrejk, og om nordmenn langs grensen som selv-identifiserer som svensker. Nå har de endelig satt fokus på en sak som har rystet hele det svenske samfunnet langt inn i innvollene. Det viser seg at utstoppede dyr på museum ikke er i kjønnsbalanse. Selv om det er en aller annen Evita blant alle de balsamerte dyrene, kan kjønnsubalansen på naturmuseumene gi svenske barn store og dyptgripende misoppfatninger for hvordan dyreriket fungerer. En ting er at ville dyr beveger seg mer enn utstoppede dyr, men det viser seg at dyrene som jaktes og utstoppes er nestorene, bukkene og alfahannene.

  Vi er dypt bekymret og svarer Argentinas tidligere president Néstor Kirchner. Vi håper de også balsamerer konen og nåværende argentinske president Cristina når hun dør, så det blir kjønnsbalanse i ett museum^Wmausoleum ihvertfall.

 10. Quizzimmiliz var dessverre litt rask på avtrekkeren i dag og fikk ikke med Argentina i opprinnelig besvarelse.

 11. jeg prøver etter en stille stund å endre mitt svar fra i ste for å sikre meg mulig 1 poeng. jeg kom for fort med mitt svar i iver..

  forsøker å endre til nestor Kirchner som endelig svar..
  på forhånd takk og god mental helse

 12. Levva Livet har alltid hatt en sterk dragning mot Latin-Amerika, og vi skal nå til et land som ligger fleres hjerte nær.

  Signaturen tilhører Nestor Kirchner, som tidligere var President i Argentina. Kona er nyvalgt visepresident og Nestor beholder en slags kroppslig nærhet til rattet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s