Luke 17

Nå har vi etter hvert begynt å venne oss til litt av hvert av krumspring i de kongelige kretser også her til lands, men likevel: Hvilket absolutt ikke allment akseptert royalt par er det som bestemmer hvor mye penger som er i bankkortet, ifølge ungene i Sparebank1-reklamen mynta på personer i samme alderskategori?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:15) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

23 tanker om “Luke 17

 1. Jesus Quiztus fnyser i hipsterskjegget og benevner det ugudelige og umake paret Kong Harald og Dronning Elizabeth i dagens luke. Forøvrig i strid med minst 2 av 10 bud, henholdsvis 6 og 10.

 2. Av fulle barn og menn skal man høre sannheten. Fra herrene i Equipatien, som både er fulle, barn og menn, hører vi i dag at det her er tale om Kong Harald og Dronning Elisabeth som bestemmer hvor mye penger det er i kortet. Vrinsk, vrinsk!

 3. Jordpotetene svarer at den ene ungen svarer at det er Kong Harald og Dronning Elizabeth som bestemmer hvor mye penger det er på bankkortet

 4. I dag skal vi til tremenningane Kong Harald og Dronning Elizabeth. Vi tar krona av oss for triveleg spørsmål og tenkjer på viktige spareaspekt denne siste heile veka før jul.

 5. Av de royale som nevnes av barna er det visstnok kong Harald og dronning Elizabeth som bestemmer hvor mye penger det er på bankkortet.

 6. Kong Harald og Dronning Elizabeth ville vel utgjort et relativt uakseptabelt par, så Quizzimmiliz svarer det.

 7. Tidlig krøkes sies det jo – men at banken selv instruerer barna i det beklagelige faktum at vanlige lønnsmottakere har liten kontroll på egne finanser er jo litt sprekt og annerledes. Isteden får vi vite, helt korrekt, at Erna Solberg er en av de som bestemmer hva folk flest skal ha å rutte med på bankkortet. I tillegg lanseres det et litt uvanlig royalt par som vel har betydelig mindre med saken å gjøre, og som også er svaret på dagens oppgave, nemlig kong Harald og dronning Elizabeth.

 8. Leskur Leikekarar har selvsagt lest Sjaman Dureks bok om hans banebrytende lysfontene av en sjamanisme. Det som er litt spennende med boken er jo hvordan han er innom så mange felt og er ekspert på dem alle sammen. I kapittel fem som omhandler økonomisk teori og konsumenters rasjonalitet tar han irette den østerrikske skolen og deres teoretiske fundament for begrenset rasjonalitet.

  Han argumenterer trygt og godt for at verdensøkonomien, alle investeringer og hva som er på enhver persons bankkort til enhver tid blir reelt kontrollert av de Opplyste Monarkene Kong Harald og Dronning Elisabeth. Det er godt å se at Sparebank 1 også promoterer dette synet og har ansatt Durek som banksjef i barneavdelingen på youtube.

  Takk Sjaman Durek.

 9. Royale er de begge, men absolutt ikke et akseptert par: Hverdagsens svarer: Kong Harald og Dronning Elisabeth bestemmer hvor mye kidsa har på kortet. Erna Solberg, Regjeringa og politikerne slipper unna denne gangen…

 10. Ungene mener det er kong Harald, Dronning Elisabeth, politikerne, Erna Solberg, regjeringa.. Så da blir det vel de 2 førstnevnte da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s