Luke 18

Det er noen år siden nå, at hun meldte seg inn i tidenes kanskje minst attraktive klubb for sin aldersgruppe, ved å gjøre det hun allerede fem år tidligere hevdet å ha gjort hundre ganger før. Om det var kjærlighet (eller mangel på sådan) eller alkohol som egentlig knakk henne, skal vi ikke spekulere for mye i, men det var faktisk, kanskje uventet, ikke alternative rusmidler. Uansett: Hvem skal vi til, og hvorfor kan man med rot i hennes egne, den gang fem år gamle, ord påstå at hun likevel ikke virkelig tok farvel?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:20) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

24 tanker om “Luke 18

 1. Amy Winehouse, som bare sa farvel med ord, døde hundre ganger før og gikk tilbake til sort hver gang.

 2. Familien Hverdagsen er generelt skeptiske til folk som ikke vil dra på rehab, men vi velger å svare allikevel:
  Dagens medlem av «Vi ble bare 27»-klubben, er Amy Winehouse, som i sangen Back to Black dør hundre ganger, men bare sier farvel med ord.

 3. I dag skal vi vel til Amy Winehouse, som i sin back to black sang hevder at man kun tar farvel med ord.

 4. Jordpotetene svarer litt før de skal spise julelunsj.
  Vi tenker personen er/var Amy Winehouse som døde i 2011. I 2006 ga hun ut albumet Back to Black med mange selvutleverende tekster og med Rehab som kanskje den største hiten. Ordene man skal fram til her får vi komme tilbake til senere

 5. Vi skal fram til Amy Winehouse, som vart med i Club 27 i 2011. Ho song
  «We only said goodbye with words
  I died a hundred times»
  i «Back to Black» i 2006.

 6. Amy Winehouse ble medlem av 27-årsklubben da hun i 2011 døde av alkoholforgiftning fem år etter sangene «Back to Black» og «Rehab» ble gitt ut.

  I «Back to Black» synger hun bl.a. teksten:
  «I died a hundred times»

 7. Amy Winehouse ble medlem av 27-årsklubben da hun i 2011 døde av alkoholforgiftning fem år etter sangene «Back to Black» og «Rehab» ble gitt ut.

  I «Back to Black» synger hun bl.a. teksten:
  «I died a hundred times»

 8. Vi skal nok til Amy Winehouse, som pådro seg ei litta alkoholforgiftning og skrelte sin siste banan i en alder av syvogtyve, og meldte seg dermed inn i «det gode selskap» i Club 27. I «Back to Black» hevder a’ å ha dødd hundre ganger før, før hun synger «We only said goodbye with words» – så langt Equipatiens vide forstand rekker, sa hun ikke farvel, hun bare kjøpte gårdsbruket og forsvant. Og har man ikke sagt ha det med ord, har man altså, i følge Amy sjæl, ikke sagt farvel.

 9. Vi skal til Amy Winehouse som i 2011 vart medlem i «27-årsklubben», ei liste over kjendisar som døydde 27 år gamle. I songen «Back to Black» frå 2006 presiserer ho likevel at

  We only said goodbye with words
  I died a hundred times
  You go back to her and I go back to
  I go back to us

  Kvil i fred.

 10. Amy Winehouse sang I Died a Hundred Times i sangen Back to Black fem år før hun gikk inn i 27 Club sammen med andre kjendiser som døde i en alder av 27.

 11. «We only said goodbye with words
  I died a hundred times»
  Er en tekstlinje fra sangen BACK to black.
  Sunget og sikkert skrevet av avdøde amy winehouse som kom i klubben nårhun døde i en alder av 27.
  I følge denne teksten kan det fort hende at hun ikke har sagt adjø skikkelig siden det kun var med ord

 12. Vi skal til et stort talent som dessverre ble medlem av den tragiske 27-klubben. Svaret er Amy Winehouse og låta er Back to Black som kom i 2006. Låta handler om Blake Fielder-Civil som hadde forlatt henne for en ex. I teksten skriver hun at hun døde hundre ganger, men at de bare tok farvel med ord – som betyr at de ikke egentlig tok farvel. Hun tok likevel defintivt farvel fem år etter at låta kom ut – da hun døde i 2011.

 13. Amy Winehouse. Hun synger at hun har dødd hundre ganger tidligere og at hun bare sa hadet med ord. Derfor kan vi påstå at hun likevel ikke tok farvel.

 14. Vi skal til Amy Winehouse i dag, som hevder at what’s inside her never dies, samt også at we only said goodbye with words. Selv om hun vel ikke sa farvel med ord, heller.

 15. Amy Winehouse. I sangen Back to black synger hun « We only said goodbye with words
  I died a hundred times».

 16. Jordpotetene kommer med litt mer utfyllende. Hun synger jo endel om død, sex og rus og dette fra låta Back to Black kan være det det menes i denne sammenheng:
  We only said goodbye with words
  I died a hundred times
  You go back to her
  And I go back to
  We only said goodbye with words
  I died a hundred times
  You go back to her
  And I go back to black

 17. Leskur Leikekarar er akkurat ferdig med å sove ut rusen etter helgen, men nå våknet vi og svarer vårt forbilde Amy Winehouse. Hun sang «I died a hundred times» i 2006, og døde i 2011. Men hun lever videre, «because what’s inside her never dies».

 18. Amy Winehouse, og tok ikke farvel i annet enn i ord på BACK to Black, og kom med enda ei plate i 2011, Lioness, Hidden Treassures, etter sin død.

 19. Her foreslår vi Amy Winehouse, som døde av alkoholforgiftning i juli 2011 i en alder av 27 år, og som dermed ble medlem av den svært uattraktive 27 club. På platen Back to Black, utgitt 5 år før hun døde hevder hun i låten med samme navn «We only say goodbye with words. I’ve died a hundred times. You go back to her and I go back to black». I låten Rehab fra samme plate finner vi strofen «yes I’ve been black, but when I come back, you’ll know» – altså at hun vil komme tilbake fra depresjon og avhengighet. Dessverre ble det, som kjent, ikke slik.

 20. Levva Livet skjønte jo med en gang at vi snakket om Amy Winehouse her, med referanser til mye rart – men blant annet at hun synger at hun har dødd hundre ganger på plata som ble hennes store gjennombrudd. Back in Black.

  Etter masse julestyr og tankene alle andre steder, har vi landet på at grunnen det spørres om må være å finne der hun synger «we only said goodbye with words, you go back to her and I go back to us”.

  Amy hevder således at hun ikke tar farvel i mer enn ord.

 21. Jesus Quiztus mener at vi skal til Amy Winehouse, som i 2006, hevdet å ha dødd 100 ganger i sangen Back to Black hvor hun også synger at tok farvel kun i ord, før hun fem år etter døde av alkoholoverdose, og ikke av heroin, som sangens tittel kunne hentyde.

 22. Amy winehouse døde i 2011. Hun var da 27 år og ble innviet i «27 The club». Amy Winehouse tar, i følge låta back to Black fra, kun farvel med ord. Hun har dødd 100 ganger før.
  Back to Black er fra albumet med samme navn og ble utgitt i 2006 altså 5 år før hennes død

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s