Luke 2

Vi fortsetter årets kalender med å gå på sporet av idrett og fredelig nasjonskamp:

Han kan vel ikke anses som noen junior annet enn i navnet, personen vi skal innom, men ikke havne på i dagens luke. Med sine OL-gull, like mange sammenlagtseire i verdenscupen, hele 13 VM-gull, tre VM-sølv og fire andreplasser i verdenscupen, ble han en nasjonalhelt for kongeriket. Kanskje ikke minst takket være sine stadige stikk til søster-/broderfolket.

Men hvilken representant for søta bror er det vedkommende etter eget utsagn har mest respekt for?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

28 tanker om “Luke 2

 1. Jesus Quiztus proklamerer at hans selvoppvevnte like, Petter Northug, gjentatte ganger har uttrykt sin respekt og beundring for Z(l)atan. Så moderat krenket svares det: Zlatan.

 2. Familien Hverdagsen slår en lissepasning fra Northug jr til Ibrahimovic, og svarer Zlatan i dag.

 3. Vi tror Petter Northug har mest respekt for Johan Olsson. Det sier hvert fall Aftonbladets journalist, Petra Thorén

 4. Det finns såklart MÅNGA svenskar att respektera, så här måste vi chansa på Johan Olsson. HEJA SVERIGE! 🙂

 5. Tja- dette koker ned til ordkløyveri for oss rundt mye/mest. Northug’n har omtalt Johan Olsson med respekt. Men har mye respect for Zlatan (Ibrahimovic), vi går for sistnevnte. De er jo nærmest «lynne-brødre»

 6. Her er laget noe delt i sin tro, men vi må for Zlatan Ibrahimovch.. og håpe at jeg får beholde hodet, om det er feil. 😁

 7. Svaret er at nordmannen Petter Northug har størst respekt for svensken Johan Olsson som ble verdensmester i 15km friteknikk i 2015

 8. Svaret er at nordmannen Petter Northug har størst respekt for svensken Johan Olsson som ble verdensmester i 15km friteknikk i 2015

 9. I 1951 presenterte det svenske radioprogrammet Karusellen med Lennart Hyland en virkelig person som tilsvarte den statistiske Medelsvensson. Han het Gösta Gustavsson, var 46 år og 172 centimeter høy. Konen var 43 år, og de hadde to barn. Han tjente 8 400 kr i året og han kunne sikkert stå på ski.

  I 2014 het visst Medelsvensson Anderson. Anderson bor i et tettbygd strøk og gikk på ski som barn, men ikke så mye nå lengre. Ski var aller best på tv i Sverige i 2014, for da kunne de se Northug jr slå svenskene innimellom.

  Northug jr respekterer ikke Medelsvensson Gustavson og Anderson så mye, men har sagt at han respekterer Zlatan og Johan Olsson. Siden Northug snakker mest om Johan Olsson er det sikkert ham han respekterer mest. Som sikkert er veldig mye. Opptil flere enheter respekt på en god dag med puddersnø.

  Hvordan ski er på tv i Sverige i 2019 vites ikke. Vi vet med sikkerhet at Northug jr respekterer Leskur Leikekarar også i 2019.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s