Luke 21

Treneren for en av årets cupmestere i Norge fikk litt oppmerksomhet i høst for å ha latt seg velge til bystyret i nabobyen til laget sitt, og vi skal tilsynelatende holde oss til tematikken: Hvilken kollega av vedkommende ble ikke valgt inn i høst og er (antagelig) ikke spesielt opptatt av verken oppvekst, kultur eller videregående utdanning på det sentrale Østlandet, selv om det absolutt kan virke sånn for det blotte øye, fordi det virker utrolig at mer enn én person bærer dette navnet. Men joda, de er to som gjør det (det er riktignok sånn at tegnet som egentlig skal binde sammen skiller dem). Fornavn deler de også med akkurat nok andre til at det er kjent, og hvis de deler politisk ståsted gjør de det også med personen det innledes om i dagens luke.

Så, hvem skal vi fram til i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:45) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

13 tanker om “Luke 21

 1. Vi skal fram til fotballtrenaren Mons Ivar Mjelde, som ikkje må forvekslast med Ap-politikaren i Viken Mons-Ivar Mjelde.

 2. Dagens luke dreier seg om Mons Ivar Mjelde (trener) og indirekte hans tilsynelatende alter ego Mons-Ivar Mjelde (Ap representant i Viken fylkesting).

  – Så lyder Jesu Quiztu ord.

 3. Etter å ha identifisert at Vikings trener Bjarne Berntsen ble valgt inn i bystyret i Sandnes for Arbeiderpartiet, tok Svadamene straka vegen til listen over folkevalgte for Arbeiderpartiet i Viken. Selv med fotballkunnskaper noe under middels var det ett navn som umiddelbart stakk seg ut, Mons-Ivar Mjelde. Akkurat hva Mons Ivar Mjelde driver med i dag, skal ikke Svadamene påstå å vite så mye om, men det vi i alle fall vet er at han har vært trener for opptil flere norske fotballag opp igjennom tidene. Svaret vi skal frem til i dag er altså Mons-Ivar Mjelde og Mons Ivar Mjelde.

 4. Ja, dette var mat for Mons. Mer nøyaktig for Mons Ivar og Mons-Ivar med etternavnet Mjelde.
  Familien Hverdagsen svarer at vi skal fram til fotballtrener Mons Ivar Mjelde (med 3 landskamper og 2 mål som spiller) fra fylket Vestland og Arbeiderpartipolitiker Mons-Ivar Mjelde fra den merkelige oppfinnelsen Viken. Førstnevnte fikk sist sparken fra Åsane, mens Vikingene (hvis det går an å si det) ga sistnevnte plass nr 20 av Aps fylkestingsrepresentanter.

 5. Mons Ivar Mjelde er kollega av nylig innvalgte Bjarne Berntsen, og nesten navnebror med Mons-Ivar Mjelde, innvalgt for Ap, som da deler politisk plattform med nevnte Berntsen, som det innledes med i dagens oppgave.

 6. Mål-Mons’n idag; Mons Ivar Mjelde. Idet det protokollføres at Facebook/Messenger skylder oss et timesfristpoeng.

 7. Mons-Ivar Mjelde er fylkestingsrepresentant for Arbeidarpartiet i Viken.
  Mons Ivar Mjelde er trenar for Åsane, og tidlegare Brann.

 8. Mons Ivar Mjelde er navnet både på en fotballtrener og en som jobber i Bane Nor og ble ikke valgt inn i Viken fylkesting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s