Luke 3

Endelig skal vi ha litt musikk, og i dagens luke skal vi til en låt om et av sekretariatets favorittemner, nemlig tapt kjærlighet. Eller er den egentlig tapt? I denne låta som i livet ellers kan akkurat det der være noe diffust. Så vi får i noen grad gi oss hen til tolkning. Men låtas refreng synges i hvert fall i preteritum, om det som en gang var, om han(?) som ville ha henne(?) selv om hun var deprimert, selv om hun var vemmelig, og det er jo på sett og vis fint. Versene synges i nåtid og preteritum perfektum, om det som er og det som kunne vært. Men mest av alt handler den vel om å ikke like kjælenavnet en får. Artisten selv har uttrykt at låta gjør henne glad, og at det ikke skjer så ofte.

Så hva heter låta om dette muntre emnet?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:30) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

19 tanker om “Luke 3

 1. Nå skal ikke Familien Hverdagsen påstå at noen har kalt oss baby så innmari ofte, men det påstår derimot Melissa Horn at noen har kalt henne. Derfor svarer Familien:
  Du brukade kalla mig för baby (av og med nevnte frk Horn, altså)

 2. «Du brukade kalla mig för baby» er ein låt som gjer artisten Melissa Horn glad.
  – Norsk sprettballklubb (NSB)

 3. Jesus Quiztus er hellig overbevist om at låta vi skal fram til er Melissa Horns «Du brukade kalla mig för baby»

 4. Etter å ha brukt hele formiddagen på å høre gjennom tåredryppende kjærlighetslåter, er vi ikke helt sikre på om vi skal takke, eller forbanne, Quizaksen.
  Tårer og snørr til tross, vi kom frem til et svar.
  Ved første øyekast kunne dette godt vært en låt av Ariana Grande, men vi satser på et litt mer kvalitetsbevisst sekreteriat, og går for Melissa Horn; «Du brukade kalla mig för Baby»

 5. Svaret er Fairytail og New York tror vi. Artisten det er snakk om er Kirsty Macoll (i duett med Shane MacGowan – The Pouges

 6. Leikekarane beklager sent svar, det et er ikke lett å komme seg opp på tiende snooze etter adventsfestene i toppetasjen. Vi ber redaksjonen om at oppgavene publiseres på et enten mer eller mindre ukristelig tidspunkt for fremtiden.

  I dag skal vi selvfølgelig til frökna med gitar og rosa radio, en riktig partytjej, dama du ikke vil være sammen med – med mindre du ønsker å bli en sangtekst når forholdet tar slutt onsdag ettermiddag neste uke. Leikekarane, som forøvrig kan skilte med et helt halvt album, svarer Melissa Horn (eller Astrid Baby som vi sier da..) og «Du brukade kalla mig för baby». Kaah kan holde seg til jungelboken..

 7. Rideklubben har til tider i dag drevet med selvpisking etter to harde ridestøvelspark i innkjøringen. Men vi er nå i lett trav, fått ridehjelmen på riktig vei for gangsyn, og mener dette er Melissa Horn sin «Du brukade kalla mig för baby»

 8. Da melder vi oss på også. Etter å ha hørt et utall låter med kjip kjærlighet som tema, gikk det plutselig opp for oss at vi burde bruke quizmasters musikalske preferanser som utgangspunkt. Som tenkt, så gjort. Da var veien kort til Melissa, som visstnok ikke ofte er glad, og hennes «Du brukade kalla mig för baby».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s