Luke 6

Det er virkelig ikke verdens navle vi skal til i dag, i den betydningen man normalt legger i dette uttrykket (og altså ikke i betydningen et lite, lofylt høl). Imidlertid kan det en kort og meget avgrenset tid på året i alle fall framstå som vårt lands sådan hva tettheten av hel-/halvkjendiser angår, dette stedet med om lag 150 innbyggere, som ikke er kommune, ikke tettsted, og de siste ni årene ikke engang har hatt sin egen skole. Hvorfor det har blitt sånn er en sak for TØI, her i Adventsquizaksen nøyer vi oss med å spørre:

Hvor skal vi i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:30) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

18 tanker om “Luke 6

 1. På Nelaug stasjon må alle togreisende til Arendalsuka bytte tog, siden Sørlandsbanen går langt inne i skogen. NSB (altså sprettballklubben) har spurt Vy AS om forklaring, men ble henvist til stadig nye kommunikasjonsdirektører og tomme stoler som ikke svarte.

 2. Equipatien er ikke særlig kjent for å «go with the flow», men velger i dette tilfellet muligens å «Gø with the Flø», og svarer Nelaug, verdens navle, dette skoleløse lille stoppestedet for Sommertoget som av ukjente årsaker består som togstasjon.

 3. Nelaug ! er svaret til Hverdagsen. Arendalsuka er mest sannsynlig favorittuka til Quizmasteren . Spørsmålet er da, Hvor mange er igjen på Nelaug under denne kjendisspekkede uka? 🙂

 4. Hva kjendiser angår vet jeg ikke men jævlig mange jeg veit om har hytte på åremål. Der må de trafikale problemene toppe seg mot helga når alle skal dit.
  Ikke har jeg funnet ut om det er skole derheller, så jeg satser…
  Svar: Åremål, usikker hvor i landet dette er.

 5. I dag har det tydeligvis vært meldrøye i både menneske- og dyrefôr… Nå går det nemlig rundt for folk og fe…

  Dette har vært en slitsom dag hvor vi har vært innom Ekstremsportveko, Arendalsuka, ett og flere steder med norske og samiske navn, fått Asmund Åmli band på hjernen, lurt på om TØI har noe vettuge synspunkter om noe annet enn rasfare og anbud på togstrekninger.

  Vi gir opp og svarer litt nervøst: Skal du med tog til Arendalsuka eller Treungen, må du bytte tog akkurat der. «Verdens navle» uten skole, da de mistet den 1.august 2010…. Kjendiser tar sikkert sommertoget. Hvor har julepsykosen vår tatt oss? Jo, vi tror Nelaug… Har vi kommet feil, send bil med polstring….

 6. Svadamene sto lenge fast på denne. Ikke før den ene svadamen kom på at hun en gang hadde byttet tog på Nelaug stasjon for å komme til Arendal, åpenbarte løsningen seg. I forbindelse med Arendalsuka ser vi for oss at kjendistettheten på denne lille stasjonen kan være svært høy. Nelaug har ikke status som tettsted med sine 150 innbyggere, og bygda mistet skolen i 2010.

 7. I avmakt, resignerer Kvit-Quizt (Jesus Quiztus), svarer Nelaug bygd i Åmli, og forventer sin nært forestående dom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s