Luke 12

Nå som det stort sett er lukket og låst over det ganske land, får vi nøye oss med en digital drink. Men selvsagt forløper heller ikke dagens luke helt uten noen populær(?)kulturelle referanser. Vi skal nemlig til et etablissement i sekretariatets nokså umiddelbare nærhet, og som har hentet navnet sitt fra et romantisk drama fra slutten av 80-tallet. Det er jo drinker det går i også her, ellers er stikkordene New York, Jamaica, drømmer, Hippy Hippy Shake og All Shook Up. Og ulykkelig kjærlighet, i den grad det er mulig med Elisabeth Shue. Sukk.

Men uansett, tilbake til det faktiske utestedet:

Hvilken deilig leskedrikk er det en av innehaverne lager på promovideoen deres for stedet?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

31 tanker om “Luke 12

 1. Her går vi for en mexican garden.

  Reinsdyrene veit å drekke så denne var lett.. hvis det er rett… blir snart gin nå,….

 2. No for tida er det vel ikkje heilt innafor å be nokon dra til Moss, slik Ola Tveiten i si tid gjorde. Vi får nøye oss med draumen, vi som ikkje bur der. Vi har i alle fall sett at det er fleire nydelege drinkar vi kan ta med i draumen, og om vi ikkje har funne feil mann, har vi òg fått sjå korleis ein flytande meksikansk hage – ein Mexican Garden – blir laga. Delar av sprettballklubben gler seg kanskje meir til vi kan færra til Mexico, men det ligg vel enda lengre fram i tid.

 3. Ørehavna Qiuzkorps svarer: Vi frekventerer dette etablissementet i ny og ne: flotte Cocktail som ligger i Basarbygningen. På stedets nettside rangurmadur.com kan vi se Olof Ferm lage en Mexican Garden bestående av mezcal, lime, Pink grapefrukt og rosmarin til pynt.
  Vi svarer: Mexican Garden.

  Minner om at Cocktail har flotte gavekort man kan gi bort til jul! Som Jernia sier: trenger onkel virkelig enda en stekepanne til?

 4. I følge gjengen selv er drinken Mexican garden. Vi håper dog at gutta velger svare alle Facebook meldingene feil, for ellers gir vi dem naboklager

 5. Cocktail by Rangur Madur, shaken not stirred, i glass og ikke noe(n) cruise:
  Den læskende etanolholdige væske vi skal til i dag er den lokale variasjonen av Mexican Garden.
  Ikke det at Jesus Quiztus vet noe om det, personlig altså. Vann og vin får duge.

  Korrespondent, Forebyggende Alkoholenhet
  På vegne av Jesus Quiztus

 6. Nå skal vi til Øvre Torgs cocktail etablissement «Cocktail by Rangur Madur». I deres promovideo på nettsiden lages det en deilig «Mexican Garden», med ingredienser som mezcal, lime, pink grapefrukt og rosmarin.

  Vi minner også om vår henvendelse om mangel på navn og mangel på poeng sendt tidligere i dag.

 7. Quizluncherne fikk gleden av å nyte en digital «Mexican garden» laget av kyndige hender på Cocktail på deres promovideo. Tankene svinner samtidig hen til tider der vi igjen kan nyte en mer fysisk variant av drinker, utepils og annet fludium. Svaret i dag er altså «Mexican garden».

 8. I dag er svaret ‘Selleri Gimlet’. Som i følge baren er drinken som mikses på «https://rangurmadur.com/about/». Hvis ønsket svar mot formodning skulle være drinken som mikses på deres hovedside, er dette ‘Mexican Garden’.

 9. Cerebral Fadese har aldri vært i Moss, men skjenkestopp i Oslo er jo ikke noe dårlig argument for å bli bedre kjent med de østfoldske cocktailbarer. Og gjerne en med det vi antar er et islandsk-inspirert navn, det er vi genetisk disponert for.
  På hjemmesiden til mr. «feil mann» (Rangur Madur) finner vi en herremann som mikser en Mexican Garden. Vi er på vei!

 10. Altså i dag traff du rett i hjertene til rideklubben som jo har sett filmen Cocktail utallige ganger❤ Aaaah, nå må den ses igjen!
  Uansett, en av pikene hadde lagt lørdagens ridetur til Moss sentrum, så hun travet likesågodt innom baren Cocktail. Her traff hun også et annet lag ute i samme ærend, det ble tid til en foto-session, og spørsmålet ble stilt og gitt.
  Nå har innehavere selv svart at de ikke haaaar en promo-video og ikke har de blitt stilt dette spørsmålet heller så det er ikke lett for pikene å vite hvilken video quizmasteren faktisk mener.
  Nå har det blitt diskutert litt på Cocktail og innehaver sier Mexican Garden, så det er vårt svar, men på grunn av omstendighetene rundt «promo-videoen» så nevner vi også at det i en annen video lages Selleri Gimlet.

 11. Sekretariatet gjør det ikke lett for oss her. For det finnes flere videoer og flere drinker, laget av hver sin innehaver. Vi mener svaret er Mexican Garden OG Selleri Gimlet, siden det ifølge hovedpersonene selv er to promovideoer.

 12. Vi vil første takke for påminnelsen om at det venter drinker på Cocktail i enden av pandemien. Mucho gracias, som de sier i meksikanske hagefester. (gjør de ikke det?)

  Promovideoen et stykke ned på nettsida til Cocktail viser i alle fall produksjon av drinken «Mexican Garden», som garantert står på menyen neste gang vi stikker innom.

  (det skal dog sies at om man graver seg dypere inn i nettstedet rangurmadur.com, under meny-fanen ‘about’, så ser man en annen drink bli laget – nemlig «Lawn Dart», vi antar dog at det er Mexican Garden som er rett svar, siden en ‘promovideo’ kanskje ikke bør gjemmes så langt inn i en sidepanelsmeny)

 13. Hm – ordlyden i spørsmålet fikk oss til å tenke at dette gjaldt én drink. Så fant vi jo en promo hvor det ble laget to. Men vi kom fram til at én drink på Cocktail aldri er nok – så vi satser på at svaret på spørsmålet er Bloody Jasmin og Dark and Stormy. Vi satser dessuten også på at det ikke er så alt for lenge til at dette og andre godsaker igjen kan nytes hos Cocktail by Rangur Madur.

 14. Vi skal til Moss og vi skal til Cocktail som serverer good vibbes drinker. Hverdagsen har mange favoritter, men denne som han mixer, hadde ingen av oss smakt 🙂 Svaret er Mexican Garden. Jaaaa !!! Da skal vi lage frokost 🙂

 15. Hvis vi antar at det er en drink på menyen til Cocktail, må det være Lawn Dart (dog med en brun tequila, ikke blanco).

 16. Leskur Leikekarar fant i grevens tid en spennende drink som heter Miss Inga’s med tequila blanco, lime, agave, lingonberries på menyen og satser på at det er svaret.

 17. Jordpoteten er litt usikker på hvilken promovideo det siktes til, men har tatt utgangspunkt i at det er videoen som går i loop på utestedets hjemmeside det menes.

  Etter å ha sett denne svarer Jordpoteten «Mexican Garden»

 18. Overstadig Teige Bruseth lever endelig opp til lagnavnet og har dratt for å drikke sprit på bar i Moss! Nærmere bestemt baren Cocktail (samme som filmen, jo!) hvor Ragnur Madur visstnok står bak miksedisken. Verken Teige eller Bruseth tåler meksikansk brennevin særlig godt, men etter å ha blitt fristet av det rikholdige barkartet og ikke minst videoen på hjemmesiden, bestiller de hver sin Paloma-variant, nærmere bestemt en Mexican Garden!

 19. I dag tror vi svaret er ‘Mexican garden’, servert fra Cocktail by Rangur Mundur. Det ser ut som det er det han karen lager på hjemmesiden deres.

 20. Siden det er snakk om en leskedrikk, altså alkoholfritt, satser vi på at COCKTAIL by Rangur Madur lager en virgin Gimlet i videoen.

 21. OOOOOH… gode minner fra en bedre tid!
  I dagens oppgave finner vi Oluf, som lager en deliciååås «Mexican Garden» på et av mine favoritt- vannhull i Moss, Coctail.
  Skål!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s