Luke 13

Det er ikke lett, dette med forhold. Men det er det det skal handle om i dagens luke. Riktignok et fiktivt ett, eller strengt tatt flere, men det får gå. For hva betyr det å være i et forhold?

Vi skal nemlig til en pike som svarer at hun har memorert hans telefonnummer, men ikke ville brukt hans tannbørste, på spørsmålet om hun er i et forhold. De er altså et sted midt i mellom. Hun lar seg kurtisere av vår protagonist, og dette er selvsagt bare starten på forviklingene. For hun bryter ikke forbindelsen med sin venn, som vi ikke veit så mye om utover hva han ikke heter, men går likevel på det som må være blant filmhistoriens mest klissete sjekketriks. I tillegg til å bli med på en date med ekstreme Lady og Landstrykeren-vibber går hun også til sengs med en som utgir seg for å være helgen, men som vi vet at egentlig er en gjengster. Dog med et hjerte av gull. Det viser han ikke minst når han tar en av sine andre venninner i forsvar, ved å vise hvor skapet skal stå – og flasker skal plasseres.

Men hva heter han egentlig, han som hun ikke vil bruke tannbørsten til?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (14.10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

26 tanker om “Luke 13

 1. Skeletor tror dette er fra filmen Things to do in Denver when you’re dead. Mannen heter Alex og er spilt av David Stratton

 2. Vi fikk veldig lyst til å se filmen «Things to do in Denver when you are dead» igjen! I en dialog mellom den glidende, vakre Dagney og Jimmy «the Saint» Tosnia undrer sistnevnte på om mannen med tannbørsten heter Chip, men da svarer Dagney «Alex …»
  Så da svarer vi også Alex…

 3. (Alex spilles for øvrig av David Stratton, men vi legger til grunn at vi fortsatt er i det fiktive universet, selv om det står «egentlig» i oppgava)

 4. I dag skal vi til filmen «Things to do in Denver when you’re dead». Vår helt Jimmy, «The Saint» Tosnia, spør Dagney om hun er i et forhold. Hun er usikker. Hun husker nemlig telefonnummeret hans, men tannbørsten ligger hun unna. Men at Alex er gal etter henne? Det er hun sikker på. Svaret vi skal fram til i dag er altså Alex.

 5. Sprettballklubben mener vi i dag skal tilbake til før smarttelefonens tid, til en rimelig klissete sjekkescene, der Jimmy «Helgenen» Tosnia spør om Dagney er forelsket. Det er hun antagelig ikke, på tross av at det er en fyr hun kan nummeret til. Motvillig kan hun også fortelle at fyren heter Alex.

 6. Quizluncher`ne er skråsikre på at vi i dag skal til filmen «Things To Do in Denver, When You`re Dead». Han hun ikke vil bruke tannbørsten til heter egentlig Alex.

 7. I dag skal vi til filmen Things to do in Denver when you’re Dead. Jimmy «the saint» Tosnia spør Dagney om hvem denne mannen er som hun kan telefonnummeret til, men ikke vil bruke tannbørsten til. Dagney svarer da: Alex.

 8. I dag er quizmaserne litt usikre, men tar en råsjans, på at Dagneys halvveis-kjæreste ikke heter Chip, men Alex.

 9. Cerebral Fadese skulle gjerne vært i Denver – eller hvor som helst bortsett fra på hjemmekontor akkurat nå – men vi får nøye oss med filmen. Vi synes likevel at svaret på dagens spørsmål er litt tricky. For selv om alle hintene om «vår protagonist» jo handler om Jimmy «The Saint» Tosnia, og det er han som får dama (en stakket stund) mot slutten, så er det ifølge Dagney ALEX som er riktig svar her.

 10. Ørehavnas kvisskorps blir emosjonelle av Lady og Landstrykeren. Jimmy «the Saint» kjører det samme date/landstrykertrikset i «Things to do in Denver when you’re dead» overfor Dagney, som det dessverre viser seg at holder på med en annen fyr. Hun vil ikke bruke tannbørsten hans, men hun har memorert telefonnummeret hans. Fyren hun snakker om heter rett og slett bare Alex. som er korpsets svar

 11. Jimmy kaller han Chip, men hun selv påstår han heter Alex. Vi er dog ikke 100% sikker på at han EGENTLIG heter Alex. Mye er så lite spesifikt når det gjelder denne mannen hun har en slags forhold med. Intet mindre svarer vi i dag Alex.

 12. La oss kalle ham Chip. Eller Alex, da, som Dagneys kjæreste egentlig heter i Things to do in Denver when you’re dead.

 13. Her skal vi til filmen «Things to Do in Denver When You’re Dead» fra 1995 der Jimmi ‘The Saint’ spør Dagney «Are you in love?» hvorpå hun svarer «We date… I have memorized his phone number, but I won’t use his toothbrush… We’re somewhere in between and he’s crazy about me.» Hans navn er ikke Chip, men Alex, eller David Stratton, alt ettersom man er ute etter karakterens navn (egentlig) eller skuespillerens (egentlig egentlig).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s