Luke 18

I dagens luke skal vi til et SoMe-fenomen i karakter som deler fornavn med maks tre nordmenn og etternavn med et par tusen, er angivelig etparognitti, sliter med å skille mellom reseptbelagt medisin og rusmidler, har trøbbel med moderne teknologi, men er i full vigør og hevder å være kapabel til å holde EDB-kurs for næringslivsforsamlinger og andre festlige lag.

Men hvilket samtidsaktuelt retro-produkt bruker denne karakteren som blomsterpotte til kaktusen sin?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.15) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

31 tanker om “Luke 18

 1. Den godeste Dangfart bruker brystmelk i vaffelrøre og maling på mandlene, og oppbevarer også sin kaktus – eller kuktass – i en boks Spaghetti a la Capri.

 2. Idag skal vi rett og slett til Bergens kuleste olding, nemlig Dangfart Tønnessen. Han bruker spaghetti-a-la-capri-boksen som kaktuspotte

 3. hermetikkboks
  Usikker om den er plantet i jord eller i boksens orginal innhold spagetti ala capri

  Reinsdyr digger dangfart..

 4. Hestene er tilbake! Både dem, og vi er i storform.

  Humanisten og oppvigleren Dangfart Tønnessen på Mannsverk har en Spagetti a la Capri-boks som blomsterpotte for kaktusen sin.

 5. Karakteren vi snakker om her må være Dangfart Tønnessen og såvidt Internett kan fortelle oss, bruker han en tom boks av typen hermetikk, nærmere bestemt en spaghetti a la capri-boks, til kaktusen sin.

 6. Familien Hverdagsen svare i dag, Spagetti ala Capri. Kreativ og miljøbevisst fyr han derre Dangfart Tønnesen:-)

 7. Alle elsker spaghetti a la capri! Også Dangfart Tønnesen. Men der vi andre har lagret noen bokser i boden mens vi venter på den vestlige verdens pandemisammenbrudd, har han forskuttert vaksinen, spist opp sin og bruker den som blomsterpotte.

 8. Ørehavna og Omegn Quizkorps er veldig fan av gjenbruk, men er mer usikre på om Dangfart Tønnesen er et eksempel til etterfølgelse her. Han bruker en Spaghetti a la Capri hermetikkboks som blomsterpotte for kaktusen sin og er godt fornøyd med det.

 9. Ørehavna og Omegn Quizkorps er veldig fan av gjenbruk, men er mer usikre på om Dangfart Tønnesen er et eksempel til etterfølgelse her. Han bruker en Spaghetti a la Capri hermetikkboks som blomsterpotte for kaktusen sin og er godt fornøyd med det.

 10. Her er det nok Mannsverks store sønn Dangfart Tønnesen vi skal til. Dangfart har hatt kaktusen sin i mye forskjellig, men vi regner med at vi her skal fram til hans dekorative Spaghetti a la Capri boks/potte.

 11. Jesus Quiztus har i motsetning til ungfolen Dangfart Tønnessen et velbrukt fornavn og et en anelse mer eksotisk etternavn. Dog, har ikke JQ for vane av å bruke hermetikkbokser til vase. Og spesielt ikke Spaghetti à la Capri – en rett så preservert at alle ingredienser har lik smak og konsistens, eller høgg som det også blir kalt.

 12. Her skal vi frem til Bergens store sønn, Dangfart Tønnessen. Han bruker en brukt boks Spaghetti à la Capri som blomsterpotte for sin kaktus. Denne ble jo veldig popppis i vår da alle skulle bygge opp sitt personlige kriselager med hermetikk.

 13. Dangfart Tønnessen deler smak med flere av L-A-Gs medlemmer, som for alvor gjenoppdaget produktet på telttur i sommer. Potteskjuler er intet mindre enn en (forhåpentligvis tom) boks Spaghetti ala Capri.

 14. Dangfart Tønnessen, ja! Han har vi ikke sett siden vi slo av flomlyset når han skulle ta sats i Mølleråsen hoppbakke en gang på 60-tallet. Leskur Leikekarar svarer Spaghetti a la capri.

 15. Man tager det man haver – og Dangfart Tønnesen er intet unntak der, tvert imot. Hans tilnærming til det meste er enten sjokkerende eller underholdende, avhengig av om man har skjønt poenget eller ikke. At mannen er innehaver av en kaktus burde vel ikke være en overraskelse. Ei heller at han pynter den opp med en emballasjen til den kulinariske lekkerbiskenen Spaghetti ala capri på boks.

 16. I dag får man begynne på svaret i god, så man rekker å svare innen 13:15 og ikke 13:15 🙂 Så er det bare å håpe at presedensen i luke 2 gir full pott til de aktuelle i luke 15, som da gir ny presedens til de aktuelle i luke 16:-)

  Og skulle ikke det funke, ja så vanker det kaktus i Spaghetti ala Capri til sekretariatet fra Svikerane og den trofaste

 17. Det er Dangfart Tønnesen og blomsterpotten til kaktusen hans er intet annet en en Spagetti a la Capri boks.

 18. Jordpoteten tenker vi skal til Dangfart Tønnesen i dag og en stor, tom boks Spaghetti a la Capri. Som han har kaktusen sin i.

 19. Dur&Moll mener Dangfart Tønnesen har valgt en bruk hermetikkboks av typen Spaghetti a la Capri til kaktusen

 20. Vi skal til Dangfart Tønnesen, som bruker en spaghetti a la capri-boks som blomsterpotte for kaktusen sin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s