Luke 20

I dagens multimediale luke skal vi til dette med skjønnhet. Nærmere bestemt en skjønn kvinne. For hun er det, dama det handler om i dag, hun er rett og slett en vakker kvinne. Dette er et utsagn man selvsagt kan ytre om så mange kvinner, ofte også med rette. Men akkurat dette er en type kvinne jeg-personen kunne tenke seg å møte, man kan bare håpe hun er singel og kommer (tilbake) til vedkommende. Hun juger litt på alderen da, men det hører vel bare med. Det er ikke godt å avgjøre faktisk, hvorvidt hun er 23, 53 eller sågar 56 år, det spørs litt hvordan man ser det. Og hun har drømmer, drømmer om så mangt. Ikke minst om et eventyr. Spørsmålet er hva som skjer i det store eventyret hennes etter at drømmen hennes blir oppfylt og hun faktisk blir redda av en slags prins?

Ja, hva er det som skjer?

 

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (NB: 13.45) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

23 tanker om “Luke 20

 1. Sukk. Etter at han – en slags prins – har reddet henne, spør han; hva skjer, etter at han har reddet henne? Og hun svarer: She rescues him right back!
  Nå skal L-A-G ta seg en pause fra innpakning og bakst, og se Pretty Woman før søndagens stress fortsetter.

 2. I dag skal vi til sangen, filmen og musikalen Pretty Woman. I filmens siste scene, spør Edward «so what happened after he climbed up the tower and rescued her?», hvorpå Vivian svarer «She rescues him right back».

 3. I dag skal vi til sangen, filmen og musikalen Pretty Woman. I filmens siste scene, spør Edward «so what happened after he climbed up the tower and rescued her?», hvorpå Vivian svarer «She rescues him right back».

  Sprettballklubben

 4. Når «prinsen» klatrer opp brannstigen full av høydeskrekk for å redde sin «prinsesse» Vivian spør han om hva som skjer etter at prinsen har reddet sin prinsesse. «She saves him right back»

  Så svaret må bli, hun redder ham tilbake

 5. Mener vi skal til Julia Roberts og Pretty woman her, et slags moderne eventyr med mye søt suppe og d.o drømmer: And then suddenly this knight… on a white horse with these colors flying would come charging up and draw his sword. And I would wave. And he would climb up the tower and rescue me.Edward Lewis: “So what happens after he climbs up and rescues her?”
  Vivian: “She rescues him right back.». I filmens virkelighet kom han med limo’n, klatret opp branntrappa, hendig utrustet med blomster og paraply

 6. Her tror vi at vi skal til filmen Pretty Woman der en ung 23 år gammel, nå 53 år gammel, Julia Roberts spiller Vivian Ward som avslører enden på hennes store eventyr da Edward klatrer opp brannstigen og spør: «So what happened after he climbed up the tower and rescued her? » og hun svarer «She rescues him right back.»

  Vi ser at fristen er endret til 13.45, men vil påpeke at oppgaven ikke var synlig for oss før kl. 12.58. Og vi refreshet hele tiden. Så her må vi formelt klage på avgjørelsen.

 7. Vil også påpeke at nettsiden ikke oppdaterer seg når man skriver inn svar, og siden vi var forbi den opprinnelig oppsatte tiden 13.30 og innenfor hva vi mener er den korrekte tiden, ble ikke den nye, korrigerte tiden synlig for oss. Vi brukte derfor de ekstra minuttene innenfor de vi anser er det riktige publiseringstidspunktet for å lage et litt mer interessant svar, og kunne fint rukket den oppdaterte fristen om den hadde vært synlig for oss. Vi forstår at det er en stor logostikkjobb å få ut spørsmål og svar i tide, men mener her at sekretariatet må ta sitt ansvar for å villede deltakerne med feil tidspunkt og legge til ytterligere 10-15 minutter til fristen.

 8. Skeletor mener multimedia betyr sang og film, og i dag mener vi det er «Pretty Woman». Ridderen Richard Gere dukker opp i en hvit limo med opera og røde roser. Klatrer opp til top floor og redder Julia Roberts/Pretty Woman fra «tårnet». Det som skjer videre er at hun «Rescues him right back» ♥️

 9. Vi tror dette må ha vært kjærlighet. Hvis det stemmer, velger vi å svare på engelsk med Julias egne ord: «She resques him right back»!

 10. I dagens multimediale luke skal vi til en skjønn kvinne. En film, og en sang som mange på engelsk velger å kalle Pretty Woman. Julia Roberts fikk sin braksuksess med filmen, selv om hun bare var 23 år når den kom ut. Tenk så flott liv hun har hatt, hun som nå er 53. Ja hun er bare 3 år yngre enn selve låten Pretty Woman av Roy Orbinson. Men det er ikke det vi skal fokusere på i dag, selv om det er the kind I’d like to meet.
  I filmen spiller Julia Roberts, Vivian, som er en drømmer av rang. En av drømmene handler om at prinsen kommer inn i det øverste tårnet. Men hva skjer når hun blir reddet av den såkalte prinsen? Jo, hun reddet ham tilbake.

  Ørehavna kvisskorps svarer dermed i dag at det som skjer etter at hun får drømmen sin oppfylt, og redda av en såkalt prins er at hun redder ham tilbake. Eller “She rescues him right back” – som den prostituerte Vivian sa til businessmannen Edward.

 11. Vi skjønner ikke annet enn at den skjønne kvinne må være the pretty woman – spilt av Julia Roberts – her very self. Og når prinsen i eventyret redder henne – she rescues him right back!

 12. Hun skilles ad fra den prins-aktige herren, han reiser mot flyplassen, får en oppvåkning, ber sin chaffeur returnere til hennes leilighetskompleks, hvor han klatrer opp gjennom takluken på limoen, opp branntrappen og de kliner, og hun «Saves him right back».

 13. Hun er kanskje 53 men vil i manges øyne være 23 for alltid. Vivian ward blir reddet av sin prins i hvit limousine og hva skjer så? I filmen så er spørsmålet hva skjer i eventyret ditt nå? Og svaret er hun redder ham igjen eller på ænglish.

  «She rescues him right back»

  Quizzefar og reinsdyrene velger å raskt se frem til morgendagens luke som vi satser på er lett! 🙂

 14. Det hersket stor tvil den tyvende dagen i den tolvte måneden, det Herrens år tyvetyve, og det er med en bismak av åndelig fordervelse at Jesus Quiztus kom frem til at lukens innhold stammer fra «Pretty Woman» etter å ha både bevånet filmen og lest dialogen. Dermed er svaret følgende: hun redder «prins charming sociopath» right back, blir arbeidsledig/permament ansatt, men fortsetter å drømme siden det tross alt er Hollywood og lever lykkelig alle sine dager.
  I tillegg og i en alternativ verden, ender vedkommende på tragisk vis opp som en spin-off 80-tallsstil musical.

  Jesus Quiztus kommer tilbake etter å ha vasket sine øyne og Google-historikk i trippel-velsignet, ufortynnet klor og store mengder akevitt til invortes bruk. Dette vil gjentas skulle det vise seg at svaret er feil og opplevelsen forgjeves.

 15. Da redder hun han tilbake, fra 90tallsklassikeren Pretty Woman . Med vennlig hilsen, Familiene Hverdagsen

 16. Hun redder ham tilbake (She rescues him right back) – er det berømte sitatet på slutten på Pretty Woman (1990) Julia Roberts var 23 da den ble spilt inn i 1990, hun er 53 nå, og kanskje er hun 56 når oppfølgeren kommer?

 17. Under absolutt tvil og ditto vilrede svarer vi at dette er fra filmen Notting Hill (i delvis skarp konkurranse med Pretty Woman), der Anna Scott har en delvis uttalt drøm om å leve et normalt liv utenfor rampelyset, realisert i et møte med reisebokhandler William Thacker. Og det vanlige skjer: de gifter seg, hun blir gravid og filmen slutter i en hage på Notting Hill.

 18. Klokka nærmer seg tolv, og vi må gi oss. Med en følelse av at dette var for enkelt, har vi febrilsk forsøkt å finne ut hvilken film med Julia Roberts dette kan være (fordi vi tenker at Pretty Woman er for enkelt, og bare første ledetråd i en mye mer krunglete gåte). Nå gir vi oss og tenker, ok – det er Pretty Woman.

  Julia (da 23, nå 53) spiller Vivian, som blir reddet av prinsen (Richard Gere), og de kliner i en branntrapp, og på spørsmål om hva som så skjer (sier at etter at prinsen har reddet henne) så svarer hun at ‘She rescues him right back’.

  Så, det blir svaret vårt. At det som skjer etterpå er at hun redder han tilbake.
  (i tillegg til at noen som høres ut som Morgan Freeman sier noe om at drømmer blir virkelige i Hollywood).

 19. Svadamene hadde først mulighet til å ta tak i oppgaven særdeles tett på siste frist -og må nesten innrømme at de holdt på glemme klokka fullstendig i en noe insomniapreget debatt om definisjonen av multimedia. Var det egentlig film vi skulle frem til? Debatten foregår fortsatt, men klokka går, så vi foreslår at dette handler om filmen Pretty Woman fra 1990, hvor hovedpersonen drømmer om prinser og eventyr i en ellers ganske tøff virkelighet. Julia Roberts var 23 da filmen kom ut, og hun er 53 i dag. Så var det tallet 56 – som er alderen til Sandra Bullock – helt urelatert bortsett fra at hun en gang ble vurdert til rollen som Vivian. Tja – og hva skjer sånn helt til slutt? Hun blir reddet av ham – og hun redder ham tilbake, slik vi forstår sitatet. «She rescues him right back».

 20. Dette er CNN sin måte å lære bort uttalen til tidligere presidentkandidat Peter Paul Montgomery Buttigieg sitt etternavn.

  Boot-Edge-Edge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s