Luke 24

I årets siste luke skal vi ut på søken etter noe sekretariatet foreløpig skal la stå udefinert. Vi skal et drøyt tiår tilbake i tid, til det sørlige Afrika og til – tja, la oss kalle det for en sammensatt organisme. Vi skal til noe som er/var for det meste grønt, 46-beint og definitivt av pattedyrslekt, men likevel gjerne omtales (over)ornitologisk. Et tilsynelatende oppsiktsvekkende fenomen altså, som likevel ikke gjorde seg særlig bemerket for andre enn noen asiater i eThekwini, samt sikkert en og annen speider – ikke nødvendigvis av den alltid beredte typen.

Så hva er det snakk om denne gangen?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før fristen er ute.

NB: På luke 24 er det utvidet svarfrist: Rett svar innen én time (14.00) gir laget tre poeng, rett svar innen klokka 14.00 fredag 25.12. gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

23 tanker om “Luke 24

 1. Vi skal til det nigerianske herrelandslaget i fotball, under VM i Sør-Afrika i 2010. Laget stilte med 23 mann i troppen, som alle hadde to bein kvar (visstnok ikkje uvanleg i profesjonell fotball), og mest grøne drakter. «Super Eagles», som dei kallast, fekk ikkje med seg meir enn eitt stusseleg poeng, mot Sør-Korea, i Durban (eThekwini på isiZulu).

 2. I dag skal vi tilbake til Fotball- VM i Sør-Afrika (2010) nærmere bestemt eThekwini, en kommune i Durban, hvor det ligger en stadion som heter Moses Mabhida Stadium. Den 22. juni sprang 46 mannebein rundt på banen (to lag + dommer) da Sør-Korea spilte 2-2 mot Nigeria (som har kallenavnet Super Eagles). God jul og takk for artig adventstid!

 3. I dag skal vi til VM i fotball i 2010, ikke bare kjent for sine vuvuzelaer, men også en kamp spilt 22. Juni i eTheKwini/Durban, hvor Nigeria (med sine 23 spillere også kjent som ‘The Super Eagles’) spilte 2-2 mot Sør-Korea. Svaret vårt er derfor Nigerias fotballlag dette VMet. Takker for en god adventsquiz, god jul til Quizaksen og alle våre (til tider alt for flinke) konkurrenter.

 4. Nigerias landslag også kjent som «Super Eagles», fikk sitt eneste poeng i VM-sluttspillet i Sør-Afrika mot Sør-Korea. Kampen ble spilt i Durban, og vi vil tro at to og tjue bein var på banen, mens de resterende fire og tjue satt på benken eller tribunen. Med det takker Team Antonsen for følget, samtidig som vi ønsker god jul til sekretariat og motstandere.

 5. Ørehavnas kvisskorps mener bestemt at vi skal til Nigerias herrelandslag i fotball. 23 spillere i VM-troppen. Eneste poeng de tok i 2010 var mot asiaterne Sør-Korea, i Durban. Grønne drakter, kallenavn Super Eagles

  Korpset ønsker samtidig å takke for en herlig og frustrerende adventstid. Takk for at du gidder. God jul!

 6. I dag er det snakk om det nigerianske fotballandslaget fra 2010, som i sinne grønne drakter tok poeng kun mot Sør-Korea i ethekwini-området. Så det er vårt svar! God jul!

 7. I dag skal vi til Nigerias herrelandslag i fotball. De var jo ikke helt heldig på turen sin til eThekwini i 2010, men fikk ihvertfall rørt litt på beina. Om det var noen fugletittere på tribunen vet vi ikke, men det var vel en voldsom ulyd i alle fall.

 8. Svadamene overhørte protester fra sine respektive familier, forlot både sosialt samvær og Reisen til Julestjernen for å lime seg fast foran skjermen for å løse årets aller siste oppgave i adventsquizen. Ved første gjennomlesning virket alt håpløst. Vi så for oss sure familier og et quizlag som hverken ville få med seg julemiddag eller gaveutdeling i sin innbitte og hvileløse jakt etter svar. Men så løsnet det plutselig. For hva var det som foregikk i eThekwini, (også av noen få kalt Durban), for 10 år siden? Intet mindre enn selveste VM i fotball. Vi bet oss særlig merke i kampen som ble spilt på Moses Mabhida Stadion i Durban 22. juni 2010 mellom Nigeria og Sør-Korea. Så vi tror det er det nigerianske landslaget det er snakk om i dag – de kalles for Super Eagles og spiller i gilde grønne drakter.
  Så da er julefeiringen reddet for Svadamene med familier. En stor og hjertefølt takk til sekretariatet for denne årlige sabotasjeaksjonen mot julevask og andre gørr kjedelige juleforberedelser. En riktig og jul alle sammen!

 9. Nigeria’s fotball lag spilte i Durban (eThekwini) mot Sør Korea under fotball VM i 2010. Nigeria’s lag med 23 spillere og dermed 46 bein blir også kalt «the Super Eagles» og spiller i grønne drakter. Siden kampen endte i 2-2 var dette det eneste laget Nigeria tok med seg poeng fra.

 10. Både Japan og Sør-Korea kvalifiserte seg til sluttspillet I VM i fotball i 2010 etter gruppespillet. Men begge røk ut i 8-delsfinalen. Takk for oss . God jul Hilsen Hverdagsen

 11. Sør-Korea og Nigeria spilte 2-2 i Durban hvor vi finner eThekwini. I fotball VM i 2010 I gruppespillet. En kjempe god jul til et deilig sekretariat, som har gjort adventtida så god og familiær ❤

 12. Nigerias landslag i fotball kalles Super Eagles, og besto av 23 gentlemen som slo Sør-Korea i Durban/eThekwini under foppal-VM i 2010.

  Equipatien ønsker god jul, takk for slaget, og ser frem til 48 ukers uavbrutt vennskap med Quizaksen, før neste års adventspsykose tar til.

 13. Det nigerianske landslaget i fotball har grønne og hvite drakter og troppen var på 23 mann (46 bein) og laget kalles Super Eagles. De spilte mot Sør-Korea i Durban sommeren 2010. Det ble 2-2, som gjorde at Sør-Korea gikk videre fra gruppespillet, og asiatene som var i eThekwini ble glade. Det var sikkert en og annen fotballspeider som ble glad for det de så. Svaret vårt må derfor bli det nigerianske landslaget i fotball.
  Og med det takker pikene for en heseblesende, til tider utmattende, men allikevel energigivende quiz. Hestene sales av og settes i stallen for nå. Rytterne skal nyte julekvelden til det fulle, noe mer avslappet enn ellers i desember.
  Takk for denne gang og riktig god jul.

 14. I dag skal vi frem til det nigerianske landslaget i fotball, populært kalt the Super Eagles, som spilte mot Sør-Korea i eThekwini (Durban) under Fotball-VM i Sør-Afrika i 2010. God jul, og takk for quiz!

 15. Levva Livet prøver på nytt (IT-avdelingen streiker)

  Vi skal til Nigerias fotballandslag under fotball-VM i Sør Afrika i 2010. Nigerias landslag omtales ofte som the Super Eagles, men under VM i Sør Afrika fikk de bare ett eneste poeng; som de vant mot Sør-Korea.

 16. Nigerias 23 mann, og 46 bein, sterke tropp i fotball-VM 2010. Kjærlig kalt Super Eagles. Gjorde det ikke særlig supert med unntak av uavgjort mot Sør Korea i Durban/eThekwini.
  Takk for i år og god jul og det der.

 17. Vi snakker om fotballandslaget til Nigeria, Super Eagles! Med grønne drakter. Som spilte uavgjort mot Sør-Korea i Durban under fotball-VM i Sør-Afrika i 2010. Alt under ledelsen til Lars Lagerbäck.

  Gledelig jul! Takk for i år! Dette var første gang og vi gleder oss til neste!

 18. Super Eagles, eller også kjent som det Nigerianske herrelandslaget i fotball, VM 2010

  Takk for i år, og fortsatt god jul og godt nytt år!

 19. Skeletor tror vi skal til En cricketkamp 19. september 2007. Da Kingsmead stadium (som var grønt, men er nå delvis ødelagt av storm) var vitne til Yuvraj Singhs ikoniske seks påfølgende seksere i World Twenty20-kampen mellom India og England, for å markere de raskeste femti noensinne i noen form for cricket.
  Phoenix er det overornitologiske og er township’n i KZN. Det to lag med 11 spillere pluss en dommer, ergo 46 ben.

 20. Det nigerianske landslaget fra 2010, også over-ornitologisk nok kalt «Super Eagles» er Jesu Quiztu siste svar i det Herrejemeni år 2020.
  Det takkes forøvrig til Sekretariatet for nok en høyt- og lavtflyvende quiz som har medført massivt håravfall, neglebiting, kløing i skjegg, nevnte skjegg i postkasse og retur via post i butikk. Satser på et nytt år med keratinerstatning, landeplagevaksiner og fred på jord.

  Amen!
  Seksjon for Keratinmangel og Takketaler

  På vegne av Jesus Quiztus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s