Luke 3

Jaja, nok om litteratur og film, i luke 3 er det på tide å ta seg en tur ut i den store verden. Neida, tulla, det var i gamle dager man kunne det. I år holder vi oss til gamlelandet. Men uansett, ut på tur skal vi (om man ikke slumper til å være fra denne byen som vi skal til da, selvsagt):

Du står på et og samme sted, og du ser Perry, du ser en liten kiosk med et beskrivende navn, du ser Sonans utdanning, du ser en fagskole for informasjonsteknologi, og du ser Folkeuniversitetet. Og Peppes da, de sjappene er jo pokkernmeg overalt. Og Turistforeningen, de er også tilstede. I tillegg ser du et firma med et engelskspråklig navn som mer enn antyder at de sysler med analyse av offentlig tilgjengelig informasjon, og som er arbeidsplassen til en stab på 11 folk og to hunder(!), skal vi tro deres egne nettsider.

Spørsmålet er: Hvor er du?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (12.15) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

42 tanker om “Luke 3

 1. Nå er jeg i byen der stupetårnet står til glede og forlystelse, eller spott og spe, velg selv. Altså badebyen Hamar.

 2. Vi har reist på digitale vengar til Østre torg i Hamar.

  Først trudde vi at vi hadde reist med tidsmaskin, for alt så liksom såå førre tiår ut, men det hjelpte å byte digitalt flyselskap.

  Til slutt fann vi Salong Perry, Sonans, Centric IT Academy, Folkeuniversitetet Hedmark og Oppland, Peppes Pizza, Hamar og Hedemarken Turistforening og OSINT Analytics, der hunden Numa jobbar som dørklokke og Shadow jobbar som matkritikar.

 3. Alle elsker Klippotek Perry på Hamar, men alle hater særturistforeninger, frittstående lunchbars ved navn Siesta, Sonans, IT-academy, Peppes og ikke minst selskap som forventer å bli tatt alvorlig når de fører opp ikke bare én, men TO, kjøters på ansatt-seksjonen på hjemmesiden sin. Pføy!

  Ser vi alle disse tingene – én vi elsker og en drøss vi hater – står vi på Hamars Østre Torg.

 4. Ørehavna kvisskorp (vi er enig om at vi heter det nå!) svarer Bergen, nærmere bestemt i nærheten av Fisketorget og Steve Perryman sport (heter vissnok Torshov sport nå).

 5. I forrige quizluke spredte smitten seg fort, og hvis Tomas Pueyo har rett er det nå tid for «The Hammer» før det blir en dans. Så Leskur Leikekarar drar til torget i Hamar, på Hamar, {preposisjon} Hamar.

 6. I dag skal vi til den store småbyen Hamar! Vi brukte litt tid på finne frem til Numa og Shadow i osint analytics, men til slutt fant vi altså frem til Østre torg, hvor blant annet turistforeningen, Sonans, folkeuniversitetet og Perry holder til. Kiosken er det litt uenig om innad, kan det være «klær og sånn», eller kanskje «siesta lunsjbar»? Uansett. Østre Torg. Hamar.

 7. På vegne av Jesus Quiztus, besvares dagens luke med Østre torg, Hamar. Da etter å har bedrevet OSINT og vært på virtuell rundtur i mjøsbyen. Ikke verst for en 2k+ gammel kæll.

 8. Hverdagsen begynte å rote i Bergen, da det går rykter om at quizmastern har bodd der. Men det ser ut til at han liker det gudsforlatte stedet, Hamar, også. Ikke veit vi hva han gjør der. Går noen rykter om det også, uten at vi nevner det her. Men altså, dagens svar er; Hamar østre torg.

 9. Cerebral Fadese kan mange ting, men klokka kan vi fanken ikke. Dermed kan vi i beste fall håpe på to poeng i dag, og det fordrer jo at vi har rett når vi sier at vi skal til selveste stupetårnsbyen Hamar – nærmere bestemt byens torg.

 10. Hvem skulle trodd at til og med på hamar har de alle disse fasilitetene, samt en statue av perry isaksen på topoen av det hele…
  De siste er høyst usikkert men svarer Hamar , hvis det viser seg at det er eksakt sted i hamar vi skal til kan vi også kline til med hamar torg… beklager sent svar måtte mobilisere en kar fra lillehammer som ikke rakk å kjøre til hamar før nå..

 11. Det er enorme gnisninger innad i Ørehavnas kvissforening/korps. Det viser seg nå at en fraksjon fremdeles jobbet med løsning da sekretæren la inn svar. Etter mye frem og tilbake vil vi forandre svaret vårt til Østre Torg på Hamar som ikke har Steve Perryman sport, men derimot en Frisør som heter Perry samt alt det andre som det ble spurt etter. Jeg vet ikke om quizmaster/sekretæriatet godkjenner dette, men vi ønsker altså å svare Østre Torg, Hamar i stedet for Bergen. Vi har nå forøvrig flertall for navnet Ørehavna Kvisskorps og målet er at vi samles under dette navnet fremover….

 12. Vi fant veien til Østre Torg i Hamar, uten å se noe til Numa og Shadow, men hvor vi fant mye annet rart, blant annet en bitteliten kiosk med deilige pølser.

 13. Spennende reisemål, selv om ledetrådene i seg selv ikke fremkaller den umiddelbare trangen til å kaste seg i bilen i ta løs i retning Hamar, så tror Korsgatafarerne at det er svaret på dagens spørsmål.

 14. Dur&Moll tror vi befinner oss på Østre Torg i Hamar, dessverre med ryggen mot Mjøsa, men med god trøst i postmoderne byggeskikk

 15. På Østre Torg på Hamar er det mye flott. Hamarregionens turistkontor kan nok gi deg gode tips til severdigheter i området. Hos Perry frisør kan du få anlagt julesveis mens du gjør eksansforbredelser på Folkeuniversitet. Hundene Numa og Shadow hos Osint Analytics har nok oversikt over det meste og tar nok gjerne en julelunsj på Peppes

 16. Da befinner du deg på Hestetorget, eller Østre Torg, i Hamar. Tilnavnet fikk de etter 15 år med tradisjonsrik hesteutstilling på slutten av 1800-tallet.

 17. Vi tror vi er Kristiansand, nærmere bestemt Kvadraturen. Her har vi besøkt både Turistforeningen og Peppes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s