Luke 11

Det er mye snakk om bærekraft for tida, akkompagnert av beskyldninger om grønnvasking og det som verre er. Men det viser seg at det finnes mange typer bærekraft, i dag skal vi til noe som må kunne sies å være i den alternative enden av skalaen:

Hvilket selskap innledet i våres et slags samarbeid med hvilken sjekke-app for å utarbeide en monteringsanvisning for deg som ønsker et bærekraftig forhold?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.45) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

21 tanker om “Luke 11

 1. Selskapet «BEYOND MEAT» samarbeider med sjekkesppen«TINDER» for å koble sammen single med plantebasert kost og lokker de 500 første med et plantebasert date kit.
  På selveste earth day møtes de for montering av dette bærekraftige kitet og starten på et plantebasert forhold.
  Quizzefar avstår kun fra reinsdyr i desember men spiser alt resten av året så ønsker de 500 lykke til med et liv uten kjøtt!

 2. Selskapet Garbo innledet i mars et samarbeid med sjekke-appen Tinder om å integrere en bakgrunnssjekk i appen, slik at brukere kan finne informasjon, om for eksempel tidligere dommer, historie om voldsbruk osv. før man begynner å date personen, og således hjelpe til potensielt mer bærekraftige forhold.

 3. Det skjedde i de dager at Jesus Quiztus så seg kraftig lei av henvendelser grunnet ekteskapsknusende møbelmonteringsdisputter. Det var derfor i grevens tid at IKEA og happn lanserte sine egne «monteringsveiledninger» som deles ut på varehusene for å hindre at samboerforhold sprekker på grunn av frustrasjon ved møbelmontering.
  Gud vet hva som hadde skjedd om ikke.

  IKEA og happn er svaret.

  Amen og herregud.

 4. Det å skulle flytte sammen er en lykkelig affære. Imidlertid har nok mange nærmet seg en prematur skilsmisse over en delvis montert reol fra IKEA, og nå tar varehusgiganten ansvar. I et samarbeid med datingappen happn, lanserte IKEA egne «monteringsveiledere» som deles ut på varehusene, for å hindre at samboerforholdet sprekker i frustrasjon under møbelmontering.

 5. Beyond Meat og Tinder hadde et samarbeid om plantebaserte dates på Earth day.

  🖕-hilsen herr og fru Dynge

 6. Det er det relativt velkjente selskapet IKEA vi skal til i dag. De har et samarbeid med app’en happn, hvor de har gjort forsøk på å veilede par i fellesskap.

  Happn er vel vanligvis mest kjent som en slags trussel for bærekraftigheten til faste forhold, og IKEA har vel også skylda for en god del samlivsbrudd – så dette må vel definitivt sies å være et tilfelle av grønnvasking.

 7. Skeletor er svært usikre i dag, vi har hatt frihelg fra pasientene og gjør juleforberedelser. Vi går for Tinder sitt samarbeid med Beyond Meat lansert på Earth day i april der man kan velge 5 passions innenfor Plant based passion som muliggjør et langvarig forhold basert på samme valg mtp miljø og bærekraftighet.

 8. Sprettballklubben meiner vi skal til samarbeidet mellom Tinder og Beyond Meat om å sende vordande par på picnic med plantebasert mat som paret da må montere sjølve. Vi minner i denne samanhengen om at Soylent Green is people.

 9. Nå gir vi opp. Vi har brukt dagen på digitale innsjekkingsbagasjelapper, og gruer oss for kommende reklame på nettet etter å ha vært gjennom det som er av datingapper. Men for å ha et svar: vi krysser fingrene for samarbeidet mellom Tinder og Garbo, som gir bakgrunnssjekk av potensielle partnere – og dermed burde øke sjansen for et bærekraftig forhold. Hvordan forholdet skal monteres er vi mer usikre på. Dessverre. God kveld 🙂

 10. I dag har vi vært innom mange interessante selskaper, apper og steder. Ja, til og med det hvite hus fikk besøk av en rytter fra rideklubben. Da vi besøkte Ikea var vi helt klart inne på noe, vi slapp dog å montere noe som helst men endte opp med å demontere det som skulle bli et briljant svar fra pikene.
  Vårt endelige svar i dag er Garbo som innledet et samarbeid med Tinder.

 11. Sprettballklubben meiner vi skal til samarbeidet mellom Tinder og Beyond Meat om å sende vordande par på picnic med plantebasert mat som paret da må montere sjølve. Vi minner i denne samanhengen om at Soylent Green is people.

 12. Garbo og Tinder
  Garbo og Tinder – slik at brukerne kan bakgrunnsjekke potensielle Tinder-dater før man treffer dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s