Luke 15

Hun er populær og har minst fire venninner, er glad i brennevin og festing, ser ikke noen grunn til å avslutte såntnoe. Men på kjærlighetsfronten går det imidlertid ikke nødvendigvis like bra. Blir hun ghosta tro, eller hva skjer egentlig, vi får vel egentlig ikke vite det, heldigvis er det uansett ikke det som er spørsmålet. Vi må via en fyr og et lite aldersgap på 40 år, så det er kanskje ikke så rart da.

Spørsmålet er: Hvilken kanadier er det hun etter eget utsagn ikke kan noe om?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.00) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

25 tanker om “Luke 15

 1. Neil Young! Gabrielle kan hvertfall ingenting om han, og hun har minst fire venninner i følge sagen «fem fine frøkner».

 2. Neil Young er kanadiaren som Gabrielle Leithaug ikkje kan noko om. Sjølv vil ho nok helst hengje med fire andre fine frøkner og høyre på Veronica Maggio. Men ho er ein jævel på å lage kaffi, da.

 3. For eg kan ingenting om Neil Young
  Eg kan ingenting om Neil Young
  Eg kan ingenting om Neil Young
  Eg kan ingenting om Neil Young

 4. Vi skal fram til Neil Young som den bergenske rapperen Gabrielle ikke kan noe om. Hun er en av de fem fine frøknene og prøver å få en flørt til å ringe henne.

 5. Idag skal vi til verdens heldigste mann som har sluppet mas om oppringning fra Gabrielle…

  Svaret idag satser vi på er den ksnsdiske artisten

  Niel young

 6. Det er fint å være fem fine frøkner når man skal ut.

  Gabrielle er nå lei av å sitte i ro og lage kaffen slik han vil ha den. For egentlig er han ganske jævlig hvis hun er ærlig. Nå vil hun være fri og hun kan ikke noe om den kanadiske Neil Young som er svaret på dagens luke.

 7. I dag har Skeletor klokketro på at vi skal til Gabrielle Leithaug. Hun synger om 5 fine frøkner som jo er minst fire venninner, og hun kan absolutt ingenting om Neil Young. Det kan vi jo lure på om stemmer, men det er ihvertfall det hun hevder i sangen sin med tittel «Neil Young». Neil Young er 76 år og fra Canada, og Gabrielle sliter med å finne kjærligheten i en alder av 36. Skeletor er ikke kløppere på matte, men greide fint å regne ut at aldersgapet mellom de to er 40 år. Svaret blir altså (hvis det fortsatt er noen tvil) Neil Young.

 8. Han dukka opp i Young Neils-t-skjorte på Kalvøya i sin tid, og nå tror vi jammen meg han dukka opp i adventsquizen også. Vi går for at det er Neil Young som befinner seg under den femtende luka.

 9. Vi tror kanadieren hun ikke kan noe om er Neil Young.

  …vi tror kanskje ikke det er han hun maser om at skal ringe, dog. Må være en annen, og muligens en hun har møtt på byen sammen med frøknene sine.

 10. Man kan si det at julestria har kommet tidlig på oss i år og i dag har hestene løpt i flere retninger. Men når du minst aner det så detter jommen meg polletten ned i en av hestene!
  Rytteren av denne hesten kom elegant travende med svaret Neil Young!
  Og det er jo da sangeren Gabrielle som står for utsagnet at hun kan ingenting om Neil Young, og han er jo nettopp 40 år eldre enn Gabrielle!

 11. Gabrielle vet ingenting om Neil Young. Men det er helt greit for denne Svadamen vet ingenting om Gabrielle. Videre kan det nevnes at en av de andre Svadamene er noe oppgitt over dette og sier «Ring meg!» Førstnevnte Svadame synes dermot det holder lenge å vite at Gabrielle (forhåpentligvis) er riktig svar, og velger å prioritere å rekke postens ikke-eksisterende frist for sending av julepakker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s