Luke 17

Vi skal til to gamle kjenninger av Adventsquizaksen denne gangen, og vi skal ganske riktig over på ball. Han har ett og annet å si om adventsquiz-vennen Bengt og hans fotballkunnskaper, den gode DEF, for de som husker ham. Men la oss nå la det ligge. Langt mer interessant er nemlig:

Hva mener sistnevnte om alderen til vår venn Bengt?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (12.30) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

24 tanker om “Luke 17

 1. Nå skal vi til Dag-Eilev Fagermo som kaller Bengt Eriksen for en «aldrende mann», og på spørsmål om BE er «ung eller gammel?» svarer DEF «Det er samme faen. Vi er like gamle begge to».

 2. DEF sier at Eriksen både er en aldrende mann og en ung mann – men konkluderer til slutt med at det er samme faen, de er like gamle.

 3. Han (Dag-Eilev Fagermo) mener det er mye Bengt (Eriksen) ikke forstår, fordi han er en «aldrende mann». Så han må vel da mene at han er for gammel. Noe som er gøy egentlig, siden DEF kun er to år yngre enn «vår venn Bengt». Ah, det er ikke noe som litt ekte gubb-kjekling live on kamera.

 4. Her mener vi at vi skal til munnhuggeriet mellom Dag-Eilev Fagermo og Bengt Eriksen. Først sier DEF at Bengt er en aldrende mann, så unge herr Eriksen før han sier «Det er samme faen. Vi er like gamle begge to».

 5. Han mener først at Bengt er en aldrende mann før han ombestemmer seg og mener han er ung før han omsider lander på at det er samma faen, for de er like gamle. (Noe som er feil siden Bengt er 2 år eldre og han burde gått for aldrende.)

 6. Dag-Eilev mener ganske mye om mangt. Så også når det gjelder alderen til Bengt. I det samme intervjuet påstår han at Bengt er en aldrende mann, samtidig som han tiltaler ham som «unge Eriksen», før han avslutter med å påstå at de er like gamle.

 7. Dag Eilev Fagermo synes Bengt Eriksen er en aldrende mann som både for ung til å huske og for gammel til å skjønne, men at det kan være det samme – fordi han vel uansett er omtrent like gammel som han selv.

 8. Dag Eilev Fagermo (DEF, 54 år) mener Bengt Eriksen «begynner å bli en aldrende mann» (som for øvrig bare er 2 år eldre enn førstnevnte). Han fortsetter så senere med å titulere Bengt som «unge Eriksen», før Bengt sier «Du kaller meg gammel og ung. Hva er jeg?». DEF svarer med «Samme faen. Du er vel like gammal som meg». Alder er jaggu meg vanskelig det.

 9. Vi skal nok til den halvampre disputten etter Odd-Vålerenga. Hvor Fagermo innleder med å si at vår venn Bengt «begynner å bli en aldrende mann». Litt senere titulerer han Bengt «unge Eriksen», og vår venn spør da om han er ung eller gammel. Hvorpå DEV sier « samma faen det». Og deretter konstater, som jo rett er, at de er noenlunde jevngamle. Så svaret er vel mildt sagt tvetydig : Aldrende , ung, jevngammel- samma faen det 😂

 10. Først aldrende mann, deretter unge Eriksen, for så å ende opp med «Det er samme faen, vi er like gamle begge to»

 11. Dag Eilef Fagermo sa til Bengt Eriksen i en smått opphisset post-kamp situasjon at Eriksen både var; en aldrende mann, unge-Eriksen, og samma faen, vi er vel omtrent like gamle. Så DEF greier ikke helt å bestemme seg for hva han syns om alderen til Bengt.

 12. 27. november 2021 omtalte Dag-Eilev Fagermo vår ven Bengt Eriksen som «ein aldrande mann», før han seinare i same intervju tiltalte han som «unge Eriksen». På spørsmål om han no meinte Eriksen var ung eller gamal svarte Fagermo «Ja, nei, det er samma faen!»

 13. Svadamene fant raskt ut at Bengt Eriksen er en gjenganger i Adventsquizaksen. Dag-Eilev Fagermo er ikke særlig imponert over hverken fotballkunnskapene eller alderen til vår tilbakevendende venn Bengt. I en opphetet debatt uttalte han «Det du, som begynner å bli en aldrende mann». Hva som er galt med å være aldrende vites ikke.

 14. Først aldrende, deretter ung. Dag-Eilev vingler såpass at til syvende og sist ender det opp med at «det er samme faen, vi er like gamle»

  Verre var det ikke???
  Quizzefar

 15. Dag-Eilev Fagermo kranglet med Bengt Eriksen om ettelleraent med Vålerenga. Fagermo mente Eriksen ikke forstår så godt da han begynner å bli en aldrende mann.

 16. Hverdagsen svarer at Dag Eilif Fagermo kaller Bengt både for en aldrende mann, Unge Eriksen og at de er like gamle. Han får altså ikke bestemt seg helt her…

 17. Dag Eilev Fagermo (54) uttalte dette om vår venn Bengt Eriksen (56) i november etter at de havnet i munnhuggeri: – Det er litt sånn du sannsynligvis ikke forstår – som begynner å bli en aldrende mann. Men så får han ikke helt bestemt seg om Bengt er en aldrende mann eller ung mann, men er enig med seg selv om at de to er omtrent like gamle.

 18. Hei! Dag Eilev Fagermo mener at Bengt Eriksen er en aldrende mann (samtidig som han gir faen i om han er gammel eller ung).
  Hilsen laget Ingen Grenser

 19. Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo havnet i krangel med Eurosport-ekspert Bengt Eriksen etter seieren over Odd. «Det er litt sånn du sannsynligvis ikke forstår – som begynner å bli en aldrende mann.»

  Vår kjære Bengt blir altså sett på som en aldrende mann….

 20. Vi tenker denne Bengt må være Bengt Eriksen. Han ble tidligere i år skjelt ut av Dag Eiliv Fagermo, hvor sistnevnte mente Eriksen både var gammel og ung, samt like gammel som seg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s