Luke 2

På originalspråket kan det nok ha vært litt annerledes, men innholdsmessig mener sekretariatet likevel at det står seg, budskapet i dagens luke.

Hvem uttalte i sin tid: «Jeg hadde et skilt av masonitt, en twitterkonto og noen løpesedler. Mediene har ressursene til å forandre alt over natta. Om dere vil utnytte den muligheten og ta ansvar, er opp til dere.»?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.05) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

28 tanker om “Luke 2

 1. Selveste Greta Thunberg.

  Håper WordPress lar oss signere med lagnavn og ikke husfars egennavn denne gangen.
  Hilsen Laksevåghalsene (Lars Jakob Stava)

 2. «Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg»

  Quizzefar og Reinsdyrene satser på å levere med fullt navn idag. Regner med at alt annet er å regne som ufullstendig levert svar..

 3. Vi skal til Greta Thunberg som sammen med Vanessa Nakate sendte et åpent brev til mediene for å be dem om å ta ansvar. De skrev:
  You have the resources and possibilities to change the story overnight.
  Whether or not you choose to rise to that challenge is up to you. Either way, history will judge you.
  Brevet ble publisert i TIME magazine, som tidligere har utnevnt Greta til «person of the year» (2019). Det var vel hennes «tid».

 4. Det er strekk i laget, men vi tror dette sitatet er Greta Thunberg sitt verk. Både, skiltet, twitterkontoen og løpesedlene kan tyde på det.

 5. Kambokanonene holdt i dag på å gå på en gigantisk smell med å svare Donald Trump. Men her skal vi selvfølgelig til den helt andre siden av skalaen. HOW DARE YOU å lure oss på denne måten?
  Svaret er selvfølgelig Greta Thunberg!

 6. Hverdagsens svarer Gretha Thunberg – Jag hade en skylt av masonit, ett Twitterkonto och några flygblad. Medierna har resurserna och möjligheten att kunna förändra allt över en natt. Om ni tänker utnyttja den möjligheten och ta ert ansvar är dock upp till er» forteller hun i et intervju med Dagens Nyheter. Denne uttalelsen siterer også Anders Hellberg i bokdjuret.se i en artikkel om klimaaktivister

 7. Svadamene tenker at Twitterpresidenten kan være riktig svar her, og satser på Donald Trump. Og det må altså presiseres at det kun satses på Trump når det gjelder svar på oppgaven. Utover det mener vi bestemt at gult ikke er kult – og aldri vil bli det igjen etter 2017.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s