Luke 20

Om det er lyst eller mørkt spiller ikke så mye rolle, det viktigste er at det er digg. Og der er våre danske venner gode, bokstavelig talt, og velger du rett slenger de på en liten hilsen også, enten et kompliment om at du er så heit at jeg nesten smelter, eller et joda, du fortjener meg. Selvsagt på det ufarliggjørende språket utenlandsk, men dog. Og akkurat i denne sammenhengen spiller det faktisk litt rolle om det er lyst eller mørkt. Husk uansett: Har du lyst har du lov!

Hva er det snakk om i dag?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.00) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

19 tanker om “Luke 20

 1. I dag skal vi til sjokoladegåveeska «The Generous Box» av Anthon Berg. På mjølkesjokoladevarianten kan du finne helsinga «You’re so hot I’m almost melting», medan den mørke sjokoladen seier slikt som «Yes, you deserve me». Sprettballklubben har etter kvart blitt internasjonal, og kan ikkje anna enn håpe enn at utanlandskontora tar med seg nokre eksemplar heim til jul.

 2. I dag er det snakk om Anthon Berg sjokolade, især the generous box, hvor du får a generous message med på kjøpet

 3. mmmmm, i dag er det snakk om sjokolade! Og den danske sjokoladen med hyggelige hilsninger produseres av Anthon Berg, henholdsvis lys og mørk variant. Ja, skulle man tatt seg en liten tur opp på Narvesen da…. ?

 4. Ja, var så enkelt som dansk sjokolade fra Anthon Berg dette. Små søte rosa tablets som det heter på (f…ns) engelsk. Førstnevnte som lys, andre som mørk, i tillegg til div. andre. You have great taste obviously 😋

 5. Våre danske venner i Anthon Berg lager mye digg. I dag skal vi til gave esken deres «The Generous Box» – som er generøs både med sitte store innhold av sjokolade, og med ulike hyggelige kompliment til oss som nyter dem.

  «The Generous Box» finnes med både mørk og lys (melke-)sjokolade. Vi skal til den lyse, for det er der vi finner de hilsningene det spørres spesifikt om i dagens luke.

 6. Levva livet vil gjerne moderere svaret vårt. Etter nærmere studier av godteri-skuffen ser vi at den ene hilsenen er fra den lye boksen (so hot, I’m almost melting) – mens den andre (Yes, you deserve me) er fra den mørke.

  Svaret må vel da være at vi skal ha begge de to gave-boksene fra Anthon Berg. Det er greit for oss!

 7. I dag tror vi det er snakk om
  Anthon Berg sjokolade, nærmere bestemt småsjokoladene man kan finne i både mørk og lys utgave i «The Generous Box».

 8. I dag snakker vi om Anthon Berg og deres generous box som fås enten med lys eller mørk sjokolade. Hver sjokolade har oppløftende hilsener, som for eksempel «yes, you deserve me» som finnes i den mørke sjokoladeboksen, eller «you’re so hot I’m almost melting» som finnes i melkesjokoladeboksen.

 9. De er kanskje ikke mest kjent for å være rause, danskene – men Anthon Berg selger likevel en «Generous Box». På utenlandsk er muligens trykket på sjokoladene ufarliggjørende, men selve navnet vil muligens vekke oppsikt i endel utenlandsskråklige land.

 10. I dag er det snakk om Anthon Berg sjokolade, nærmere bestemt «The generous box», med enten lys eller mørk sjokolade – innpakket i de nydeligste hilsener.

 11. Hverdagsens elsker det søte liv. Da står sjokolade høyt i kurs, og vi liker selvfølgelig Anthon Berg-sjokolade også. Sjokolade med hilsen har vi ikke spist, men Anthon Berg med sin: The Generou Box sørger for både søte meldinger og søt sjokolade.

 12. Lyst eller mørkt og digg: Øl
  Danske er gode på det, bokstavelig talt: har en bar om heter Godt øl.
  Så heit at man nesten smelter: Im yours i øl-reklame (coors light)
  Jepp, du fortjener det: Tuborg-reklame.
  Begge for lyst øl.

  Vi prøver oss på dagens vanskelige oppgave, med svar; Øl.

 13. I dag skal vi til danske Anthon Bergs sjokolade. Velger du «The generous box» kommer den med ulike hilsener.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s