Luke 21

Som lokale deltakere kanskje har fått med seg, har generalsekretetæren i adventsquizforbundet fått seg en egen ukentlig quizspalte i sin lokalavis. Ikke nok med det, dette oppdraget innebærer også æren av å bli portrettert. Spørsmålet er hvem det er som står bak dette portrettet.

Hva heter tegneren?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (12.45) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

23 tanker om “Luke 21

  1. Kvakk! Saft suse! I dag er svaret sjølvaste Arild Midthun, mest kjent som Donald-teiknar. Sprettballklubben gratulerer og bøyer seg i støvet, men blir ikkje mindre kranglevorne av den grunn.

  2. Skeletor orket ikke Google i dag, vi er slitne i tomlene etter 20 dager med quiz, så vi ringte redaksjonen i Moss avis og hun som svarte kunne fortelle at det er Arild Midthun som er tegneren. Vi stoler på henne 🙂

  3. I dag skal vi i retning Andeby, men stopper i Son. Det er Arild Midthun som har illustrert den eminente quizgeneralen.

  4. Dårlig med mossekunnskap hos yes we know. Vi vet at Lars Quizaksen Tveiten har mossequiz i Moss avis, men om han er portrettert i Moss avis eller Moss Dagblad er det isåfall innenfor betalingsmuren. Så da går vi tilbake til e-poster og berlinerkranser.

  5. Svadamene tipper at denne tegneren ikke dreier seg om en han eller hun, men derimot om en den. Portrettet av vår smarte og kreative (smisk) quizmaster, ser rett og slett computergenerert ut. Så dermed satser vi på at svaret er – en datamaskin. Vi håper det ikke kreves at vi vet hva datamaskinen heter…

  6. Vi har tyvstartet på juleferien i rideklubben, så vi er i feriemodus og er mer opptatt av ribbe og pepperkaker og pakker som skal pakkes….men uansett, tegneren heter Arild Midtun!

  7. Fy. Vi må jo bare innrømme at vi ikke vet så mye om kunstnere fra Viken. (Bortsett fra at Munch digga Jeløya og blablabla) I dag har vi dessuten tilbrakt dagen i bil, kjørende nordover, ikke sørover, og oppgaven ble ikke lettere av det. Vi har vært innom alskens Midthun-nisser for å se om de kanskje lignet litt på bylinebildet vi fant i Moss avis, men det gjorde de egentlig ikke. Vi kaster inn håndkleet for denne dagen og gambler rett og slett på at svaret KAN være Ivar Papadopoulos Samuelsen. Så da svarer vi det. God natt.

  8. Etter å igjen ha brukt en hel krone for en månedsabonnement på selveste Moss Avis har vi lært at Moss Avis ikke er spesielt gode til å kreditere tegnerne sine. Men med ymse søk i papirutgaver på nett og kryssøk i google må vi bare ta en sjans på at Kai Holtan er en jævel både på petiter, ordspill og portrettering av kolleger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s