Luke 6

Tro det eller ei, men det finnes altså egne tjenesteleverandører som tilbyr videohilsener fra mer eller mindre kjente folk til en mer eller mindre hyggelig pris. En nylig avdød norsk rocker kunne gratulere deg med dagen for den nette sum av kroner 250,- (sekretariatet antar at dette da var uten fyrverkeri eller bursdagslys i stumpen).

Hvor mye koster det hos samme leverandør dersom du av en eller annen mystisk grunn skulle ville ha en gratulasjon fra en 56 år gammel kvinnelig svensk realitykjendis (formodentlig er dette også uten fyrverkeri/lys i baken)?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (12.55) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

28 tanker om “Luke 6

 1. I dag vi nok til den svenske Hollywood fruen Maria Montazami som tar den nette sum av 600,- for en liten hilsen.

 2. I dag skal vi til videoleverandøren memmo.me, hvor man kan kjøpe hilsen fra Maria Montazami for 600NOK (eller 540 om man befinner seg i Sverige).

 3. For 600kr får du en hilsen fra noe som heter Maria Montazami hos memmo.me. Hun er visstnok både kjendis, svensk og 56 år gammel. Hank var og i systemet her, men profilen hans er forståelig nok ikke lenger tilgjengelig.

 4. Det koster 600 kroner (0,6 høvdinger, kommer an på hvilken valuta som er mest ønskelig). Koster 300kroner ekstra for ekspressleveranse

 5. Hverdagsens elsker Hollywoodfruer, og denne gangen skal vi til Maria Montazami som vi kan få hilsen fra til den nette sum av 600 kroner

 6. Jesus Quiztus har i dag lært mye nytt: Alt kan være en vare og alt er billigere i Sverige. Til og med middelaldrende såkalte Hollywood-fruer. På norsk variant av nettsidene koster en digital tjallabais 600 NOK, mens hvis man sniker seg over den digitale grensen til Sverige, ligger vekommende ute med 10% rabatt til 540 SEK. Det har her ikke blitt tatt hensyn til valutadifferense, strømpris, Hollywoodfrue-inflasjon eller andre variabler utenfor Herrens kontroll.

 7. Det koster 600 NOK for en videohilsen med gratulasjon fra 56 år gamle Maria Montazami fra leverandøren memmo.me.

 8. Maria Brigitte Anita Montazami (født Westphal, 13. november 1965, i Västerås i Sverige) kan sende deg ei videohelsing (eller, som leverandøren kallar det, eit «Memmo») til den nette sum av 600,–, altså 2,4 gonger så mykje som Hank von Helvete i si tid kosta. Sprettballklubben vågar påstanden at ei helsing frå godaste Hank (anten han no er von Helvete, von Himmelen eller von 1,80 Under Torva) ville vere vesentleg meir verd i dag.

 9. I dag kan vi faktisk løpe rundt i ring og overanalysere, men vi velger å styre litt småløpske hester inn på sporet av det første og beste alternativet vi fant og vi rir inn følgende svar; Maria Montazami tar fra 600,- for en bursdagshilsen!
  Og når har du bursdag Lars???

 10. Å få en gratulasjon fra Maria Montezami koster hos Memmo fra 600 kroner. Litt mer hvis du trenger hilsenen i ekspressfart…
  Flere av reinsdyrene skulle kunne trengt en hilsen fra diverse celebriteter men er også lykkelige over en hilsen fra Quizaksen sjøl!!

 11. I dag skal vi dykke ned i et mørkt hull, og den svenske nettsiden memmo – hvor du kan få en hilsen fra Maria Montazami. Om du vil det. Prisen er «fra 600 kroner», hvilket muligens betyr at du må betale enda mer om du ønsker at hilsenen skal leveres med fyrverkeri i rumpa.

  Men svarer er altså 600 kroner. Minimum. 🙂

 12. Luncherne dro, flaut nok, kjensel på navnet Maria Montazami. Som må kunne sies å være reality kjendis, og nettopp fylt 56 år. Til en takst av kr 600,- (vi avstår glatt..)

 13. Svadamene er ikke istand til å vekke hverken rockere eller nettsider fra de døde, men vi fant spor av at Hank von Helvete har solgt sine personlige hilsener via nettsiden memmo tidligere. Vi tror vi skal til den svenske Hollywoodfruen Maria Montazami, og ønsker vi en personlig og hjertelig hilsen fra henne er vi nødt til å betale 600 blanke kroner for det. Vi unner oss litt av hvert i julestria, men så langt er vi rett og slett ikke villige til å gå.

 14. En videohilsen fra Maria Montazami (56) koster fra 600 spenn hos Memmo. Bruk heller penga på strøm, sier Equipatien.

 15. Etter et par dager i pepperkakekoma, er vi tilbake – med bursdagshilsen fra selveste Maria Montazami.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s