Ny dag, nye umuligheter

Adventsquizsekretariatet merker seg det skyhøye nivået på årets deltagere, og lar seg imponere av at det etter åtte luker fortsatt er to lag som ikke har avgitt poeng. Fuglekikkerne og Antonsens jages like fullt av et helt kobbel med lag kun ett og to poeng bak, og har derfor ikke råd til et feilskjær.

Vi noterer videre at en nokså prominent språkforsker og -professor var blant de som ikke maktet å finne fram til ordet flaske i torsdagens luke. Om hun var blant de mange som tydeligvis har opplevd svingete luftveier ombord på Norwegians flyvninger, og dermed svarte rett i gårsdagens luke vites ikke.

Det alle imidlertid spør seg om nå, er naturligvis: Hvor blir det av Bengt?!

Vi lar det spørsmålet henge enn så lenge, og ønsker god lørdag. Enn så lenge.

 

Sekretariatet