Luke 10

Vi skal i dag til et kallenavn, det vil si ikke et hvilket som helst kallenavn, men til selveste kallenavnet om man kan si det på den måten, i alle fall det som i den digitale tidsalder har blitt nettopp det, i tillegg til at det også er alter ego til en av tidenes største forfattere.

Hva er kallenavnet og hvem er forfatteren?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.03) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

23 tanker om “Luke 10

 1. Her tror vi i Ingen grenser at det må være så enkelt som Nick, som i nick name, og den som hadde alter egoet Nick, dvs Nick Adams, er Ernest Hemingway.

 2. I dag er Skeletor oppe og nicker. Vi mener dette er Ernest Hemingway og hans alter ego Nick Adams. Et nick brukes også som kallenavn i vår digitale tidsalder.

 3. «Jesus Quistus har kommet fram til følgende svar på dagens spørsmål:
  Kallenavnet vi skal fram til i dag er Nick som i Nick Adams, og forfatteren er Ernest Hemingway.»

 4. I dag ringer bjellene for Ernest Hemingway og hans alter ego Nick Adams. I den digitale tidsalder brukes også nick som kort versjon av nickname – eller kallenavn – for tjenester på Internett.

 5. Kallenavnet over alle kallenavn må være Nick. Og nettopp Nick Adams er navnet den store Ernest Hemingway brukte da han skrev om sitt eget liv.

 6. I dag syntes Svadamene det var mistenkelig enkelt – er det noen skjulte feller her? Kalles kallenavn på internett noe annet enn nick? Vi valgte å gå for det helt åpenbare. Kallenavn kalles nick, og den store forfatteren Ernest Hemingway skrev sine memoarer under alter egoet Nick Adams.

 7. I dag gjør vi kort prosess og traver inn forfatteren Ernest Hemingway som skrev om livet sitt gjennom øynene til hans alter ego Nick Adams.
  I dagens digitale verden er det mange plattformer som krever et kallenavn som jo er bedre kjent som «Nick», som i nickname.

 8. I dag skal vi til selveste kallenavnet, Nick (nickname), og forfatteren Ernest Hemingway som har Nick Adams som sitt alter ego. Nick er ellers et vanlig kallenavn for Nicholas, og har blitt mer og mer brukt digitalt som digitalt kallenavn.

 9. The Nick of NICKnames må jo være Nick. Og siden selveste Ernest Hemningways alter ego var «Nick Adams», er det derfor disse Farfars går for i dag (mens vi krysser fingre og tær ekstra hardt for å unngå poengtap som i gårsdagens luke).

 10. På internett må quizzefar stadig finne ett «nick» blir ofte her i gårdensankt nick..

  Tror vi skal til «nick» som selveste kalllenavnet.

  Ernst hemmingway hadde flere alter ego og ett av de var «Nick adams»

  Ps
  Det lønner seg å rekruttere nye reinsdyr!!

 11. The Gangstashitters:
  Vi svarer at kallenavn er Boz/Boss og forfatter er Charles Dickens.

  Kidsa i hus er enig i at Boss er selveste kallenavnet i den digitale tidsalder, det finnes boss, eller flere bosser, i de fleste digitale spillene de har tilgjengelig, for eksempel Ender Dragon. Vi oppsummerer dette som vårt svar, mens vi nynner på The Boss, Bruce Springsteen.

 12. I dag var vi først innom det som føles som internetts mest populære kallenavn: Karen og Karen Blixen som under diverse alias ga ut bøker. Og selv om enkelte på laget vil hevde at også dette svaret er rett, så tror vi fasiten er Nick. Kort for blant annet Nickolai og Niklas, men ikke minst kort for nickname, og blant ungdommen er «nick» brukt om hva du kaller deg selv i diverse onlinespill. Da er riktig forfatter selvsagt Ernest Hemingway med aliaset Nick Adams.

 13. Her må vi gå for avatar, og at det er nettopp denne sekretariatet sikter til når det nevnes et alter ego. Forfatteren blir i så fall Edgar Allan Poe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s