Luke 13

Da dette bygget omsider sto ferdig viste det seg at det sannsynligvis aldri skulle vært bygget. Det fantes nemlig ikke penger til dette prosjektet i sin tid, før den ansvarlige statsråd tok grep, fant midler på statsbudsjettet ved å innføre renter på studielån i studietida – og vips, vi har… ja, hva har vi altså?

Hvilket bygg er det vi skal til i dag?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette.
Rett svar innen en time (13:10) gir tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).

18 tanker om “Luke 13

  1. Vi skal frem til et bygg på Yale-universitetet. Pga renter på studielån, valgte færre å ta høyere utdanning og dermed ble bygget overflødig. Man tar med den ene, og jammen med den andre også.

  2. Ja, nei – vi antar det dreier seg om et land med velutviklede sosialdemokratiske kapasiteter, men kommer ikke nærmere noe svar enn at vi tror det dreier seg om Danmark. Noe byggverk kommer vi imidlertid ikke frem til. Bittert, trist og alt det der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s