Luke 18

I dag skal vi til det som visstnok er den eneste norske av sitt slag med egen oppslagsside på Wikipedia. Det er en obskønitet fra det glade 80-tall som en stund denne høsten nokså overraskende så ut til å bli reddet fra å gå over i historien i forbindelse med et oppussingsprosjekt og veiarbeid – en redningsaksjon utført av selveste det offentlige, men som likevel ikke kunne reddes i sin nåværende form på grunn av et innbyggerinitiativ fra noen som tydelig hadde sett seg lei på denne vulgariteten i det offentlige rom. Eller var det muligens mest David Robert Jones de ikke likte?

Uansett, hvilken kreativ obskønitet dreier dette seg om?

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:45) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

23 tanker om “Luke 18

  1. Sædfuck og David Bowie Kniv under brua på Bøler .
    Blei tragisk nok fjerna i høst ! FYYYYYYYY ! Ellers kan vi jo minne om at Bøler er verdens aller aller aller fineste drabantby , og kjær gammel boplass for en av Igelkotelettene , så dette var LETT : )

  2. Her er det tale om en tagging på en av Bølerbruas fundamenter; «Sædfuck David Bowie kniv», kjent i dagligtalen som «Sædfuck».

  3. I dag skal vi til en grafitti eller tægg (altså ikke en emneknagg, men et stykke veggpryd) på Bøler i Oslo med navn «Sædfuck» som har sitt navn fra ordlyden i grafittien/tæggen. Ved siden av grafittien har noen tægget Dawid Bowie 8 kniv.

  4. Sædfuck, er en graffiti malt under en betongbro som fører Utmarkveien over General Ruges vei ved Bøler T-banestasjon i Oslo.

  5. Vi hadde rett også i går! England har ikke grå drakter! Hva er det som er mer symbolsk enn drakta??? Det er tross alt den man blør for!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s