Luke 12

Alicia, Billie, Jennifer og Mary. Det er jentene sin dag! Vi aner jo et mønster her, men så kommer plutselig Vincent, Stephen og Nicolay og ødelegger hele (lyd)bildet, riktignok i tillegg til Demi og Diana, men likevel.

Så hvem sin dag er det egentlig?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:05) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

17 tanker om “Luke 12

 1. Familien Hverdagsen, som for øvrig hører på spillelistene til Michelle Obama på Spotify, har kommet fram til at det egentlig er jentenes dag. Altså FNs Internasjonale jentedag som bruker å være 11.oktober.

 2. The international day of the girl – The First Lady’s (Michelle Obama) playlist. Den internasjonale jentedagen markeres 11 oktober.

 3. Rytterne er igjen fulltallige etter stallfesten i helgen.

  Vi kliner til med the first lady Michelle Obama sin dag på Spotify, med hennes spilleliste, i anledning International Day of the Girl.

 4. Penthouse Playboys:
  Ikke bare skal de ha 8. mars, nå skal rødstrømpene henges over peisen til jul også! Vi skal her frem til førstedame Michelle Obamas spilleliste: Day of the Girl.

 5. Alle disse artistene står på Michelle Obama sin eksklusive kvinne -spilleliste. Nico og vinz er de eneste mennene. Listen ble offentliggjort i anledning den internasjonale likestillingsdagen 11 oktober så da det alles dag

 6. Hyller var faktisk det første som slo oss i dag også! Men vi lar den ligge. Spillelista som Michelle Obama offentliggjorde i forbindelse med den internasjonale likestillingsdagen/jentedagen, tar oss til 11. oktober. «Egentlig» gjør oss (som vanlig) usikre, og i og med at denne nyss er innført, velger vi å svare Kenneth, Kent og Kevin; gutta som har navnedag nettopp på denne datoen.

 7. 11 oktober feirer vi jentene på jentedagen og da spiller vi Michelle Obama sin spilleliste for anledningen. Så vi svarer: Det er jentene sin dag.

 8. Aristokattene har idag funnet frem til Michelle Obamas «Day of the Girl» spilleliste, publisert i anledning den internasjonale jentedagen 11. oktober. Her har våre kjære USA-venner Nico & Vinz sneket seg inn blant ikke ubetydelige syngedamer.
  Svaret på dagens luke blir dermed at det faktisk er jentene sin dag det må være snakk om her.

 9. Michelle Obamas «Girl Power»-spotifyliste ble opprettet for å gi oppmerksomhet til FNs «International Day of the Girl», noe som tydelig indikerer at det egentlig er jentenes dag, 11.okt eller #dayofthegirl i samtidens termer.

 10. Det er FNs internasjonale dag for likestillingen den 11. oktober, og avtroppende førstedame Michelle Obama publiserte for anledningen en spilleliste med mange kvinner og noen herrer, deriblant Holmlias store sønn Nico(lay) og hans kompis Vinz. Om disse to norske herrene kan sikre balanse i et slikt regnskap skal være uvisst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s