Luke 5

Det er ikke bare Quizaksens adventssekretariat som er opptatt av å lage adventskalender i julemåneden, også Stortinget og deres omvisere er opptatt med denne sysselen, og de går ikke av veien for å bruke sosiale medier i sin gjerning. Men hvilken fiktiv karakter er det som står i sentrum for adventskalenderen deres på Snapchat i år?

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:50) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

19 tanker om “Luke 5

  1. Fjompenissen. Vi undrer oss over om denne karakteren hadde trengt å være fiktiv. Vi observerer at det er flere i kjøtt og blod på dette o’store tinget. Det er til og med noen nyankomne fra vår kommune.

  2. «We beer a lot» påstår hår(d)nakket at svaret på dagens luke er «Fjompenissen på Tinget» fra «Snaptingets julekalender».
    Disse nymotens politikere og deres nymotens påfunn.

  3. Vi Penthouse Playboys synes som kjent at det er innmari dumt med krig og fred og religion og sånt. Vi er veldig glade for at Snaptinget endelig er folkelige og lar *Fjompenissen* være inngangsporten til kunnskap om demokrati, valg, multiflikkasjon og nobelkomitéen. Som kjent er Snapchat egentlig en app for å spore folk fra soverom til soverom, som vi egentlig ikke trenger, vi finner frem. #playboygate https://www.dailydot.com/unclick/snapchat-map-feature-cheaters/

  4. Familien Hverdagsen velger i dag å svare Fjompenissen.
    Familien har for øvrig spilt inn til dertil egnede stortingskomiteer at det er rolle som kan vurderes tildelt Carl I Hagen hvis/når vervet i Nobelkomiteen ryker. Som kjent er det ikke et hinder å være stortingsrepresentant for å kunne få ærestittelen Fjompenisse…

  5. Bikkja sier carl i hagen siden han er en regelrett sådan.. Svaret er fjompenissen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s