Luke 2

Nasjonalt viser Trym, Gunbjørg og en Harald vei til 10% av lokalene, og man må vel kunne si at når det kommer til navn er de mere ærlige på Hedemarken. Vi skal ikke lenger enn til vårt naboland før navnet på tilsvarende institusjon bringer tankene over på frukt, grønt og majones, og har lokasjoner i Sockenvägen og Fåfängans väg.

Hvem eller hva skal vi til i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

18 tanker om “Luke 2

 1. Familien Hverdagsen var selvfølgelig klar over det oppsiktsvekkende faktum (?) at det egentlig var Rudolf Steiner som fant opp Waldorfsalaten….
  I hvert fall er det sånn at skolene hans heter Waldorfskolene i Sverige, men vi er jo ikke i Sverige, vi er i Norge, og derfor svarer Familien Hverdagsen: Steinerskolene

 2. Går for Steinerskoler idag. Eller som man lite mer internationellt vill säja I Sverige; Waldorfskolan

 3. PSA: I disse førjulstider er det viktig å sikre en viss flokkimmunitet mot influensa, så vi i Leskur Leikekarane anbefaler influensavaksine. Dette kan hjelpe med å beskytte barn (og voksne) oppe i Harald Skjoldsvei mot seg selv og influensa. Vi anbefaler også å ikke hoste opp i waldorfsalaten på Steinerskolen hvis du likevel skulle ha fått influensa, så sant de ikke spør fint.

 4. Vi skal til Steinerskolen eller Waldorf som det heter i Sverige.
  På Hedemarken ligger Steinerskolen for øvrig i Rudolf Steiners veg

 5. Svaret er Steinerskoler, som på svensk heter Waldorfskoler, noe som får tankene over på en heller grusom blanding av majones, frukt og grønt.

 6. I norge ville rideklubben salet opp og manøvrert hestene i retning av en steinerskole, men i Sverige ville vi heller hatt full galopp mot Waldorfgymnasiet, med ranselen full av Waldorfsalat selv om vi rynker litt på nesene våre av denne noe merkelige sammensetningen av en såkalt salat.

 7. Steinerskoler, eller Waldorf-skoler, som denne skolen kalles de fleste steder i verden, med unntak av Norge og Danmark.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s