Luke 8

«Damerdamerdamerdamerdamerdamer(….)damerdamerdamerdamerdamerdamerdamer»

Ja, det er fort gjort å henge seg opp når man går og tenker de rette tankene, flere har nok vært borti det. Men hva var det eneste som kunne få hovedpersonen til, om så bare for den brøkdelen av et sekund det tar å tenke/si ordet, å tenke på noe annet enn kvinnfolk idet det gikk opp et lys for ham, i en norsk reklamefilm i et av de tidlige årene i vårt eget årtusen?

 

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

19 tanker om “Luke 8

  1. Kong Frans I hadde jo sine elskerinner, men hans legendariske magesmerter gjorde det vanskelig å konsentrere seg om slikt. Heldigvis fikk han hjelp av sine nye ikke-helt-rettroende osmanske allierte som kunne tilby yoghurt. Visstnok fikset yoghurt problemene, men om det var TINE Yoghurt er vel mindre sannsynlig. Vi Leskur Leikekarane liker selvsagt fermentert melk like godt som alle andre, så svaret er nok yoghurt.

  2. Tine yoghurt. Vi observerer at det av året er mulig å gardere seg og avlevere flere svar. Ikke umulig at vi benytter oss av dette fremover når usikkerheten melder seg.

  3. Tine Yoghurt. En kar som suser rundt hjemme, og vi hører han tenker «damer damer damer damer damer…». Midt i tankerekka åpner han kjøleskapet, og plutselig tenker han «yoghurt?», tar ut yoghurten og tenker videre. «Damer damer damer damer damer…»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s