Luke 3

Om personen har fisket eller syndet er ikke helt godt å si, vedkommende som anklager ungdommen i sitt eget land for å være i forfall fordi de ikke kan stave, ser nemlig ut til å lide av det samme selv. Derfor blir da også budskapet noe uklart. Det gjenstår likevel å se om målet om å bli statsleder er innen rekkevidde, med seg har kandidaten nemlig ikke noe parti. Nettopp dette har imidlertid vist seg å være en fordel ved valg tidligere i dette landet, et land som stadig angivelig er på frammarsj, dog tilsynelatende i alle retninger.

Hvem er det snakk om?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før fasit er lagt ut.

Rett svar innen én time (12.45) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

26 tanker om “Luke 3

 1. Den franske skribenten Éric Zemmour (eller kanskje han heiter Èric, han er jo ikkje så stødig på aksentar, stakkars) tar opp kampen mot ytre-høgre-partiet Nasjonal Samling, men på den kanskje litt originale, og ikkje særleg sjarmerande, måten at han er enda meir høgreekstrem.

 2. I dag har pikene mye arbeid i stallen så vi må rett og slett legge fokuset på hestene så i dag galopperer vi inn med svaret Eric Zemmour!
  Frankrike der altså!

 3. Hverdagsens svarer Eric Zemmour. En fransk rakker som ikke klarer å skrive selv, men krever at kidza klarer det

 4. Dahls julebrus irriterer seg over ikke å klare gårsdagens oppgave, men gjør et nytt forsøk i dag og går for synderen Eric Zemmour.

 5. Her er det snakk om Eric Zemmour. Han stiller som presidentkandidat i Frankrike i 2022. I likhet med Macron, har heller ikke Eric Zemmour sitt eget politiske parti. Pêche eller péché, fransk staving er ikke så lett….

 6. Éric Zemmour, trumpete franskmann, slet med forskjellen på pêcher og péché i første setningen av sin siste, selvpubliserte bok. Derfor ble det litt uklart om han hadde fisket eller syndet stolthet og arroganse.

 7. Svadamene gremmes over gårsdagens prestasjon og en viss tidligere statsleders evne til å ødelegge selv for semilokale adventsquizer. Svaret på dagens quiz er vi derimot ganske så sikre på, selv om 66% – 100% av laget rapporterer noe svak kjennskap til fransk politikk.

  Éric Zemmour har lansert seg som presidentkandidat for neste års valg i Frankrike. Etter det Svadamene kan se har oppslutningen dalt noe på de siste målingene og funderer på om det kan være skuffede fiskeentusiaster som er årsaken til det.

 8. her skal vi nok til Frankrikes egen «Trump», Eric Zemmour, som har lansert seg selv som presidentkandidat. Han er en høyreradikal fyr som vil forby utenlandske navn, mener at kvinner vil bli dominert av sterke menn og er altså litt av en prins.

 9. Raue Weekend mener vi skal til et land hvor 1/3 av laget for tiden oppholder seg, og en person som stimulerer brekningsrefleksene til i allefall den kvinnelige 1/3 av samme lag.
  Vårt svar er Eric Zemmour, mannen som tilsynelatende hater kvinner, islam, afrikanere.. ja, stort sett alle som ikke er hvite, middelaldrende menn. Urk.

 10. «Fisket» og «syndet» staves henholdsvis «pêché» og «péché» på fransk, en forståelig feil å gjøre, spør du meg.

  Landet er uansett Frankrike, og da er denne partiløse kandidaten Eric Zemmour.

 11. Jesus Quiztus har kviet seg for å ta denne såkalte mannens navn i sin munn eller tastatur, men for å få noe poeng blir vi på hans vegne nødt til å nevne navnet på han som ikke bør nevnes ved navn.
  Vi skal altså til Eric!@#Belsebub!?@$ Zemmoooourrgghhh pføy!!!

  Eller for ikke, som ham, å bli tatt for feilstaving tar vi det baklengs også: Ruommez Cire

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s